"NI REČ NIJE REKAO KAKO JE IZVUKAO STOTINE HILJADA EVRA IZ DRŽAVNE KASE" Đurić:: Aleksić želi da razori celu Srbiju
SNS

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo vam u nastavku:

Кad jediničar i avgustovac Aleksić govori o "razaranju zemlje" to je samo puko projektovanje onoga što je radio u opštini Trstenik, pa bi danas da sa svojom svitom ološa razori celu Srbiju! 

To što je Srbija bila njihova privatna firma - e to jeste razoreno, i to voljom naših građana, a Srbija se nepovratno promenila na bolje! 

Promenilo se i to da - Aleksić više nije u prilici da od budžeta opštine Trstenik pravi svoj porodični biznis. I neće biti - nikada više. 

Ništa mu teže ne pada od činjenice da danas svojom očima vidi i posmatra napredak Srbije!

Кada kaže lopuža da je "Srbija sita Aleksandra Vučića" građanima Srbije se smeje i ruga im se direktno u lice!

Zar zaista misli da smo ludi i glupi, pa smo siti toga što danas imamo plate koje rastu, penzije koje su sigurne i naši najstariji znaju u dan i u dinar kada mogu da očekuju primanja, što lakše i brže putujemo zahvaljujući izgrađenim auto - putevima, što imamo nove fabrike u kojima rade članovi naše porodice, što imamo nikad veće ulaganje u zdravstvo, što se u svim sferama društvenog i političkog života Srbija razvija!

Toga su siti samo lopovi i mufljuzi poput Aleksića koji više nisu u prilici da profitiraju na muci našeg naroda, čerupaju sopstvenu državu i izvlače državne pare! 

Smeta im druženje i okupljanje naprednjaka jer su svesni da na svakom njihovom okupljanju, kada dođu iz svih krajeva Srbije, mogu da stanu ispod jednog drveta i to sa manjom krošnjom.

Izrekao je po starom dobrom običaju niz izmišljotina, laži i uz to je - najstrašnije blatio sopstveni narod! Кao i uvek, i svuda!

A ni reč nije rekao o tome kako je stotine hiljada evra izvukao iz državne kase zajedno sa svojim tastom!

Da ga podsetim da kada su on i njegova bulumenta imali priliku da upravljaju Srbijom rezultati su bili: otpuštanje pola miliona ljudi, opustošena kasa, proglašena nezavisnost tzv. Кosova, sramna reforma sudstva i još mnogo toga katastrofalnog što narod izuzetno dobro pamti.

A što se poverenja građana tiče, jasno je kome građani daju svoje poverenje još od 2012. godine! A štetočine poput Aleksića su - davno prošlo vreme.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
KIKI

17.10.2023 20:55

Jasno je da Aleksic zeli da unisti nasu zemlju.

Aki

17.10.2023 21:00

Cilj Aleksica je da unisti i ovu zemlju i ovaj narod i da sve dovede na propast

Dario

17.10.2023 21:00

Aleksić je bio deo bivše vlasti koja je bila odgovorna za otpuštanje pola miliona ljudi!

Maša

17.10.2023 21:01

Laž i lopovluk, to su sinonimi za Aleksića.

Jelena

17.10.2023 21:29

Aleksicu je malo koliko je uzeo od naroda,pa bi jos.