NIKO NE MRZI SRBIJU KAO BIVŠI SRBI Narod ima sledeći zadatak: Stvoriti "srpski svet"
Tanjug

 

"Mržnja prema Srbima u Crnoj Gori bi obradovala ideologa crnogorskih ustaša Sekulu Drljevića. Niko ne mrzi Srbe kao bivši Srbi.

Nasilje na Cetinju, pokrenuto i organizovano od strane predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i DPS-a pokazalo je još jednom da su Srbi najprogonjeniji i najobespravljeniji narod u Evropi", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

"Koji to još narod nema čak ni pravo na svoju religiju, svoje ime i svoje izabrane predstavnike u vlasti kao Srbi u Crnoj Gori? Da bi opstali tamo gde žive, a nemaju svoju državu i tamo gde ih države u kojima žive smatraju remetilačkom grupom, agresorima i okupatorima, Srbi moraju biti jedinstven politički narod, Srbi moraju stvoriti "Srpski svet", jer ako to ne urade nestaće.

Narod kojem se brani da ima svoju crkvu nezavisno od zemlje u kojoj živi, narod kome se brani da ima stav o lažnom genocidu u Srebrenici, narod koji se primorava da njegovi predstavnici slave "Oluju" u kojoj su pobijeni i proterani, narod kome pokušavaju da otmu 13 posto teritorije, narod je koji će se ili izboriti za sebe ili nestati.

Stvaranje "Srpskog sveta" je zadatak ove generacije političara ili neće biti sledeće generacije Srba" poručio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Bonus video:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading