"DOBRI SU IM SVI - DOK NAPADAJU VUČIĆA" Lončar žestoko odgovorio: Da li je moguće da se u Srbiji uspeh toliko ne prašta?
Tanjug

Lončar je poručio da su njima čak i kriminalci i ubice dobri - ako napadaju Vučića.

"Zar je moguće da se u Srbiji toliko ne prašta uspeh? Zar je moguće da će neko da dovede u isti rang izjavu ovejanog kriminalca, suočenog sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine, sa rečima i delima čoveka koji je bukvalno izvukao Srbiji iz bankrota i dogovorene "privatizacije", vratio joj obraz i čast i ponovo je pozicionirao na mapi Evrope i sveta?

Nekome ko.je uslikan za izmasakriranim žrtvama i koji sve to negira, nedvosmisleno se veruje dok svoj život pokušava da spase napadima na čoveka koji ga je uhapsio i koji je rešio da Srbija ne bude sve ono što je bila od 2000. godine - država kojom rukovode kriminalci, ubice i tajkuni?!

Svestan da samo napadima na Vučića tamo neka osoba sa nadimkom "Nevolja" može da dobije simpatije opozicije i medija koji ih podržavaju, očigledno je da sav kapital stavlja na tu, poslednju kartu. Samo u očima takvih - željnih vlasti po svaku cenu, čak i kriminalac/ubica može da bude častan i moralan - sve dok napada Vučića."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading