ORLIĆ: Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez
Tanjug/Zoran Žestić

 

Danas su se, noseći na svojim ratnim zastavama reči koljača, u čoporu na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu obrušili tajkuni, lopovi, pedofili, kriminalci, sav talog koji zna da mu nesavladivu prepreku za pljačku, divljanje i pustošenje Srbije predstavlja upravo - Aleksandar Vučić. Pokazali su danas da su isti - talog, koji očigledno ne bira sredstva u svom paklenom naumu da tu prepreku ukloni po svaku cenu.

Tom Aleksandru Vučiću je Belivuk spremao snajpersku pušku i teški mitraljez. Tog Aleksandra Vučića je Zvicer označio kao svog najvećeg, smrtnog neprijatelja. Deci tog Aleksandra Vučića pretio je pred tužiocima Elez, a za njegovu egzekuciju dva naloga je dobio Čaba Der i to pred sudom priznao. Jasno je, sasvim, šta Aleksandru Vučiću misli i šta mu sprema mafija, najbrutalniji i najkrvaviji kriminalni klan koji je ikada postojao u ovom delu Evrope. I kom je Aleksandar Vučić objavio rat, a vođe mu poslao iza rešetaka. Sa takvima su danas rešili da stupe u isti stroj: Dragan Đilas i kompletna njegova kamarila i kumovi, Jeremićeva firma sa svojim uposlenicima, svi bivši i sadašnji funkcioneri žutog preduzeća, pedofilski "pokret" koji koljače "mnogo voli", lažni "novinari" o čijim vezama sa ubicama svedoče i porodice žrtava, kompletna eskadrila tajkunskih medija. Odabrali su sebi i stranu, i saveznike, time rekavši sve o sebi. Baš sve što i njima treba da znamo i danas, i ubuduće.

Printscreen/B92

 

 

Takvima narod Srbije nikada neće dati u šake svoju zemlju, svoju decu i njihovu budućnost. Neće dozvoliti da sve to stave u svoju mašinu za mlevenje mesa: ni onu političku, ni onu pljačkašku, niti onu iz Ritopeka. Poštena i hrabra Srbija stoji danas uz svog predsednika Aleksandra Vučića. Složnija nego ikada. I što je veće i besnije divljanje najgorih među najgorima, što su zveri u svom kidisanju na Aleksandra Vučića glasnije, to je odgovor hrabre i poštene Srbije odlučniji.

Ako stvarno misle da tu Srbiju mogu da pobede: neka istaknu Belivuka kao nosioca svoje liste, pa neka izađu narodu, državi i Aleksandru Vučiću na crtu na izborima. Videće sasvim jasno - kolika je podrška i njima i tim "vrednostima" kojim su se zakitili. Počistiće narod, ubedljivije nego ikada ranije: tajkune i lopove, ali i sve njihove lažove, trovače, pedofile, dilere i ubice. Baš takvu sudbinu i večiti prezir, svojim su beščašćem i zaslužili - sami.

Komentari (2)

Loading
Lola

22.07.2021 18:46

Belivuk je sada tamo gde je trebao da bude odavno.

lela

22.07.2021 22:13

To se moglo proceniti odavno.Vodja navijacke grupe ima arsenal oruzja.Sigurno mu isto nije trebalo da bi pucao rekreativno.