Vesić: Novi pokušaj da kriminalci preuzmu vlast
BeoInfo

 

Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Veljka Belivuka spremali drzavni udar postaju sve nervozniji, jer se obruč pravde steže oko njih i suđenje uskoro počinje, izjavio je danas član Predsednisctva SNS Goran Vesić.


"Zato je lažima koje su danas objavljene, a koje je izneo šef ove bande napadnut direktno predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je simbol borbe protiv kriminala", naveo je Vesić na Fejsbuku.

On tvrdi da je ta kriminalna grupa podržana od strane domaćih i stranih političkih struktura i da želi da uklanjanjem Vučića zaustavi ekonomski napredak zemlje i prekine reforme kojima Srbije postaje društvo u kojem se poštuju zakoni.

Kako je istakao, oličenje takve Srbije i takvog društva je Aleksandar Vučić.

"Kriminalci i političari koji ih podržavaju, a koji bi na silu, mimo volje naroda, da preuzmu vlast, znaju da za njih nema mesta u Srbiji u kojoj se poštuju zakoni. Zato napadaju Vučića koji ih je stavio tamo gde im je mesto i gde će zauvek ostati – iza rešetaka", rekao je Vesić i podvukao:

"Zato ne napadaju političare koji su ih podržavali, družili se sa njima i omogućili da postanu najmostruoznija kriminalna banda na Balkanu. Napadaju Vučića koji ih je uhapsio".

Vesić je rekao da napad na Vučića i njegovu porodicu nije lični čin već napad na instituciju predsednika Republike Srbije.

"To je napad na Srbiju koju vodi i predstavlja predsednik sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje u kojem se kriminalci i tajkuni najbolje snalaze. Haos u kome o budućnosti Srbije ne odlućuje narod već stranci i njihovi domaći poltroni", naveo je Vesić i istakao da to ne smemo da dozvolimo.

Komentari (0)

Loading