ČEDA BESNEO, POSLE KRIVIČNE PRIJAVE OPLEO PO TUŽILAŠTVU! Njima je lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da poštuju zakone
Foto: Printscreen/Printscreen/ Pink

 

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, kada je demolirao jedan lokal i sukobio se s policijom, ali da ne sumnja da je vest "po pravilu tačna".

"Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje", smatra Jovanović.

Jovanović je za B92 napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje, a kaže i da je "kad je pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima pomislio da je gori od Belivuka i Saleta Mutavog".

On kaže da ne želi da "živi sa hijenama", da je te sedmice , kada je došlo do incidenta, tri puta zvao policiju, da se "zna ko ubija po Novom Beogradu"...

"Reći ću sve što imam pred Trećim javnim tužilaštvom, a pitaću i ko je odgovoran za atentate na mene, za napade na moju ćerku, za postavljanje bombe pod moj automobil...", naveo je i dodao da je ova krivična prijava odgovor na njegov dopis unutrašnjoj kontroli MUP-a, kao i na prijavu koju je podneo protiv direktora policije Vladimira Rebića.

"Jedno staklo košta 7.000 dinara. Oni brane lik i delo jedne škode koju sam šutnuo, pošto neću da moju glavu stružu sa asfalta kao što su druge", priča lider LDP i najavljuje da će sutra ispred Trećeg javnog tužilaštva u Beogradu održati konferenciju za medije povodom "najbrže istrage u istoriji Srbije".

Ovom prilikom je otkrio i da su mu smetale pesme o Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću koje je grupa sa kojom se sukobio pevala pod njegovim prozorom.

On je zaključio kako je prijava protiv njega "tužna, u formi intrige, spletke" i kako se ne bi desilo ništa da su policija i tužilaštvo bar jednom pokušali da urade svoj posao onako kako ih zakon obavezuje, kada je tražio njihovu zaštitu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon svih izvršenih provera, naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu.

Jovanović je 2. juna napravio incident u kojem je ciglom razlupao izlog jednog kafića, sukobio se s policijom kada su došli na poziv radnika u lokalu, šutirajući službeno vozilo i vređajući policajce, posle čega je priveden u stanicu gde je utvrđeno da u krvi ima nedozvoljen nivo alkohola.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

16.06.2021 18:41

Ovog narkomana u prvu ludnicu.Ko je on da ima bilo kakvu zaštitu? Ta lopuža može imati policijsku pratnju samo prilikom hapšenja za sve lopovluke koje je izveo. Mutavi izdajnik!!!

Delijanac

16.06.2021 19:30

Jovanovicu je bolje da prijavi silovanje od naprimer unazad 5-6 godina, ali njega nad nama