ČEDA JOVANOVIĆ PLAČE I TRAŽI BESPLATNO OBEZBEĐENJE OD DRŽAVE Rebiću, ti si kriv, vrati policiju da me čuva!
Printscreen

Čedomir Jovanović, lider LDP-a podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Tanjug.

U krivičnoj prijavi Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloubotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.

Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.

U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid Jovanović navodi da nije dobio pisani dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnnost, saznao u medijima. Čedomir Jovanović ističe da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost, već je zloupotrebio svoj položaj iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2.juna u Novom Beogradu.

"Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene“, navodi zmeđu ostalog Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića saznaje Tanjug.

Napali ga Rusi i restorani brze hrane

Kada je Čedomir Jovanović izjavio da su ruski agenti hteli da drogiraju njegovu ćerku, Milica Đurđević je prva izašla u javnost sa tvrdnjom da lider LDP-a očajnički pokušava da zadrži besplatno obezbeđenje od države lažno tvrdeći da je njegova porodica ugrožena.

Ubrzo nakon toga, Jovanović je demolirao lokal brze hrane na Novom Beogradu tvrdeći da su ga napali huligani. Međutim, postavlja se pitanje kako je posle napada ušao u obračun sa izlogom restorana brze hrane, a ne sa huliganima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
dragan

12.06.2021 09:23

pa taj covek treba ici u zatvor a ne da mu drzava daje obezbedjenje

Čiča

12.06.2021 09:30

Čedo, Neka te čuva obezbeđenje Željka Komšića, za njega radiš.

Boban

12.06.2021 09:45

Neka plati obezbeđenje od novca koji je naplatio zaizručenje Miloševića, bagra, prodata duša.

Nikola

12.06.2021 10:27

Koji si ti faktor da budeš štićena ličnost čega se plašiš. Znači da ti savest nije čista kad plačeš da te štiti Policija, plati privatno obezbeđenje i ti si se nakrao i to dosta.

raca

12.06.2021 10:51

Jadno,bedno i bezvredno - kad sebe neko smatra toliko vrednim pa traži da ga neko čuva a on da napada i bije ljude .Čedo KP DOM NIŠ daje besplatno obezbedjenje i primaju podstanare

ljubica

12.06.2021 13:18

Ceda stvarno treba da se cuva ali na drugom mestu gde su doktori ,a ne policija.