"POČEO JE DA VRŠI PRITISAK I NA IZVRŠITELJA" Isplivali detalji privođenja lidera LDP-a
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Kako je Aleksić naveo za jedan beogradski medij, Jovanović pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak na njega jer zastupa jednu poslovnu banku, koja potražuje imovinu jedne stranke u procesu.

- Čedomir Jovanović je pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak u vezi s jednim procesom u kome on nema baš nikakvu ulogu, niti je stranka, niti je na bilo koji način povezan sa ovim postupkom - navodi Aleksić i dodaje da je proces trajao 12 godina, a da je pre desetak dana sud je naložio izvršenje. Međutim, tada se pojavio Jovanović i počeo da preti.

- Počeo je da vrši pritisak i na izvršitelja, što je van svakog kodeksa kodeksa i profesionalne etike. Od nje je tražio da odloži izvršenje za 10 dana. Međutim, pošto je su već angažovani brojni resursi državnih organa to nije bilo moguće. Tada je u razgovoru sa koleginicom advokatom rekao da prenese advokatu Nemanji Aleksiću da će da dobije batine i dodao da će dovesti svoju privatnu policiju - naveo je advokat, koji je slučaj prijavio policiji.

PRIVEDEN LIDER LDP-A! Čedomir Jovanović proveo 8 sati u stanici

- Naloženo je da se uzmu izjave od obojice u cilju prikupljanja potrebnih obaveštenja - rekao je izvor jednog beogradskog medija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading