ILIĆ PS: Za vreme kriminalne vlasti Demokratske stranke dogodila su se brojna mafijaška i politička ubistva
Foto: Alo!

 

- Preostao šljam iz Demokratske stranke na čelu sa bezličnim Lutovcem, koji više nema priliku da krade, privatizuje i reketira građane i firme, ništa drugo i ne može, osim da pljuje i vređa one koji su u ovoj državi uspostavili red i zakon, štiteći svakog građanina Srbije i njihovu imovinu.

Znamo mi da je Demokratska stranka oduvek imala izrazit problem sa srpskom policijom koja uspostavlja red i sprovodi zakon, ali optužiti ministra Vulina i pripadnike policije da su nesposobni je krajnje sramotno, gotovo isto onoliko sramotno kao kada su ih prošlog leta huligani i iz redova ove partije gađali kamenicama i tukli i to samo zato što su radili svoj posao i štitil poredak ove zemlje.

Za vreme kriminalne vlasti Demokratske stranke dogodila su se brojna mafijaška i politička ubistva, ubijen je premijer ove zemlje, obračun huligana i mafijaša na ulicama Beograda bio je svakodnevni. Da li treba Lutovca, ako je još uvek na čelu ostatka šljama iz Demokratske stranke, da podsećam na nerede sa beogradskih ulica, da podsećam na razbijene lokale iz centra grada, na razbijene izloge i krađu patika i sportske opreme? Da li treba Lutovca da podsetim da je u vreme njegove vlasti ubijen navijač i francuski državljanin u sred centra grada, u sred dana, i da je naša država tada označena kao vrlo nebezbedna i nesposobna da se obračuna sa huliganima? Srećom, vreme dosovskih mafijaša i secikesa je prošlost, ali njihove pljačke, bezakonje i zlodela će se zauvek pamtiti i zato bi gospodin Lutovc trebao da ćuti, kao i do sada, jer kada ćuti, deluje bar malo pametnije- poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić povodom napada DS-a na policiju i ministra Aleksandra Vulina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading