VREĐAO SRBE U UŽIVO PROGRAMU I PRETIO - Svi ćete bežati!
Foto: Printscreen

Aleksandar Olenik je, vršeći reviziju istorije, četnike nazvao "žgadijom, fašistima i izdajnicima" i skandalozno izjavio da "nije tačno da je Srbija imala dva antifašistička pokreta".

Svima koji ih podržavaju poručio je da će "opet bežati".

- Ko je spasio 500 američkih pilota? - pitao je Aleksandar Šapić, lider SPAS, ali Olenik na to pitanje imao odgovor.

Aleksandar Olenik je podsetio i na jednu istorijsku činjenicu da su "fašisti oni koji su decu vodili u Šumaricama", ali je zaboravio da napomene da su to radili ljotićevci, a ne četnici.

On je, pokazujući očigledno nepoznavanje istorije, izjednačio četnike i ljotićevce. 

Odgovor je dobio od voditeljke Verice Bradić, koja je podsetila da je vođa četnika, general Draža Mihailović dobitnik najvećeg američkog odlikovanja, kao deo savezničke alijanse, i da je glava Čiča Draže bila ucenjena na istu svotu kao i glava vođe partizana Josipa Broza Tita. 

 

 

Olenik je izvređao i Aleksandra Šapića i Dragana J. Vučićevića kojima je rekao da su "fašisti i izdajnici".

Dragan J. Vučićević je izjavio da "Olenik spočitava nekome da je fašista, a dao je izjavu da treba proterati SPC iz Crne Gore".  

Na kraju emisije voditeljka Verica Bradić uputila je izvinjenje Šapiću i Vučićeviću.

- Gospodine Šapiću i gospodine Vučićeviću ja Vam se izvinjavam što nisam sprečila vređanje od strane gospodina Olenika u ovoj emisiji. U pokušaju da budem tolerantna, mislim da sam dozvolila više nego što bih inače dozvolila. Gospodine Olenik hvala Vam što ste bili gost emisije "Hit Tvit" - rekla je Verica Bradić na kraju emisije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Gags

17.05.2021 15:30

U Srbiji svako moze da blati i pljuje i da ponizava Srbe i da ostane ne kaznjen, vec da misli da to moze da radi kad mu je ceif, do kada vise, do kada.

Zare

17.05.2021 16:12

@Gags - Covek je u pravu kakvi cetnici zna se na cijoj su strani bili ,na hitlerovoj

Sabahudin

17.05.2021 17:32

@Zare - Jedini, pravi antifašistički pokret je bio čiča Dražin. Čiča je čuvao i branio srpski narod gde god je mogao. Kominjare su bili polupismeni zlikovci i teroristi koje su na vlast doveli Sovjeti. Toliko su zla tokom i posle rata počinili u Srbiji da je to neshvatljivo. Pobili su srpsku inteliganciju i uselili se u vile na Dedinju, a njihovi potomci i dalje vrše zločine po Srbiji. Zakonom treba zabraniti glorifikaciju partizanskog pokreta, jer je on u biti bio usmeren na rušenje postojećeg poretka a nikako na borbu protiv okupatora. Otvoreno su sarađivali sa Nemcima i ustašama ako je to bilo usmereno protiv JVUO i Čiče. Jedno veliko ZLO, ZLO, ZLO. S VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADZBINU !!!

Branko Srećković

17.05.2021 18:41

Dokle će ovakvi degenerici, u sred Beograda, da pljuju po Srbiji? A, ko će bežati tek će se videti!

Bara

17.05.2021 19:41

MOra neko npr.Saspic da mi da objasnjenje ciji i koji Cetnici su vrsili zlocine sirom Bosne,Crne Gore,Hrvatske.Ciji i koji cetnici su Saradjivali sa Usatima i Crnokosuljasima u Dalmaciji. Zasto Draza nije poslusao Kralja posto se njegov pokret zove JVO,da pocen saradnju sa NOB. I neka pokaze slike poternice nastale posle 1942g a ne samo sa poscetka rata 1940g ,da vidimo koliko dugo su ga Nemci ucenjivali i ganjali. Neka mi neko da objasnjenj oni pkoji su klali u Vranicu ciji i koji su bili Cetnici i ciji su bili oni cetnici koji su ubijali po Banjici i oni koji su saradjivali sa Ustasama na Starom Sajmistu.