Nedimović o besramnim napadima na decu predsednika: Oni lažima udaraju toliko nisko, da to prevazilazi sve granice ljudskog dostojanstva i morala
Alo

Nedimović je izjavio da nikada u svom životu nije video toliko besramnih napada na decu predsednika jedne zemlje koliko su u stanju da ih izvedu vođe pojedinih delova srpske nazovi opozicije.

- Kroz svoje medije ne samo da ne biraju više ni sredstva, ni metod kako da destabilizuju državu, već lažima udaraju toliko nisko, da to prevazilazi sve granice ljudskog dostojanstva i morala. Izgleda da im je očuvanje pokradenih stotina miliona evra najvažnija stvar u životu i da ako treba ugroziti bezbednost nečije dece, posebno predsednika Vučića i njegovog sina Danila, neće ni trepnuti - izjavio je Nedimović i dodao:

- Neka se i Dragan Djilas i svi kvazi lideri stranaka koje imaju glasača koliko i omanja opština, zapitaju da li gradjani Srbije žele primitivnu i osionu politiku ili im je njihova podrška od 2% dovoljna. Mogu da prihvatim da su za njih moć i novac sve, ali ne mogu da prihvatim da zbog toga treba bezdušno gaziti ne samo političare, već i njihovu decu, ma koliko god uništavali budućnost iste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading