FSS RADIO PO ZAKONU Nedimović: Potvrđeno je nameštanje Kolubare
Alo

Timu iz Lazarevca je inicijalno oduzeto devet bodova, ali je nakon intervencije iz Lozane ona smanjena na šest. Time je Kolubara praktično izborila ostanak u elitnom rangu.

- Komisije Fudbalskog saveza Srbije ispoštovale su procedure i izrekle meru po pravu i pravdi. Potvrđen je član 83 Disciplinskog pravilnika i sve do sada odluke izrečene po njemu. Posle odluke Suda iz Lozane, mogu da obećam – nastavićemo obračun sa režiserima i akterima nameštenih utakmica. Bez kompromisa - rekao je Nedimović u razgovoru za "Sportklub" i dodao:

- Potvrđeno je nameštanje Kolubare. Činjenica da Lazarevčani ostaju u superligaškom društvu, plod je kvalifikacije da je nameštena utakmica sa Spartakom, ne i protiv Mladosti GAT. Slikovoto, to je kao da izgrednika, bilo koje vrste, umesto sa šest, sankcionišete pet meseci zatvora.

Sledi određivanje sastava Superlige za narednu sezonu, a nije poznato da li će je činiti 16 ili 17 ekipa.

- Najbitnije da imamo čistu situaciju i u narednim koracima možemo da uđemo u obračun sa akterima nameštenih utakmica. Brzo ćemo se odrediti i prema narednoj sezoni, u roku između 48 i 72 sata - zaključio je Nedimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading