RAZOTKRIVANJE LAŽNIH NAPADA Oglasila se Srpska lista
Facebook

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Organizovana kriminalno-špijunska mreža Kurtijevog režima na severu Kosova i Metohije polako se očigledno razotkriva svakim danom sve više i više. 

Poslednja u nizu informacija danas se deli na društvenim mrežama u vidu audio snimka na kome se jasno čuje kako su Kurtijevi saradnici na severu, iz opštine Leposavić organizovali postavljanje eksploziva pod sopstveni automobil kako bi za to optužili Milana Radoičića i Srpsku listu. 

Da stvar bude gora, ovi fingirani događaji neretko su bili osnov da neki ambasadori pozivaju Srpsku listu kako bi reagovali i osudili izmišljene napade, podmetanje eksploziva ili paljevine, što su očigledno činili ljudi bliski režimu u Prištini, što svakim danom postaje očiglednije.

Zato očekujemo da u ime istine, međunarodni predstavnici pre svega upute izvinjenje zbog ranijih  izjava i insinuacija na račun Srpske liste, ali i javno zahtevaju da se najhitnije pokrenu postupci protiv odgovornih za navedena nedela a sva ova lica nađu u pritvoru, kako se ne bi dozvolilo da ih režim u Prištini i politička podrška iz zaštite od krivičnog gonjenja. - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading