POTRESAN GOVOR MAJKE SA KOSMETA Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja!
Alo

U svom govoru ona je jasno upitala: Da li Kurti hoće i našu decu da uništi i protera? Imala je jasnu poruku: Majke, uzdajmo se u Gospoda i našu državu Srbiju i borimo se kao lavice za našu decu i naš život na KiM! 

Njen govor prenosimo u celosti: 

Majke i sestre,
I danas smo svoju decu ostvile kod kuće da bi stale na branik slobode, slobode koja nema cenu. Za Kurtija ne postoji kultura i tradicija srpstva na ovim prostorima. Za njih postoji cilj da unište i proteraju zauvek narod koji je vekovima živeo ovde. Sada kao majka jedanaestoro dece pitam se da li će i moja deca proći isto, da li bi i njih da unište i proteraju? 

Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja, mi žene, majke i sestre možemo da imamo jedino poverenje u našu državu, predsednika i pre svega, nadu u našeg Gospoda! 

Danas kada proslavljamo našu krsnu slavu ne daju nam mira. 

Zato koristim ovu govornicu da kao majka i žena pozovem međunarodne organizacije, Kfor i  evropske lidere da spreče Kurtija da napravi neki haos. Da naša deca žive u miru i rastu u slobodi. Zato budimo jedinstvene i nemojmo se plašiti. Nego se kao lavice borite za svoju decu i njihov život ovde na Kosovu i Metohiji. 

Živeo mir, živela Srbija! - navela je Ana koja je na ruci imala simbol - srpsku trobojku!

POTRESAN GOVOR MAJKE SA KOSMETA Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja!

Alo

 

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading