POTRESAN GOVOR MAJKE SA KOSMETA Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja!
Alo

U svom govoru ona je jasno upitala: Da li Kurti hoće i našu decu da uništi i protera? Imala je jasnu poruku: Majke, uzdajmo se u Gospoda i našu državu Srbiju i borimo se kao lavice za našu decu i naš život na KiM! 

Njen govor prenosimo u celosti: 

Majke i sestre,

I danas smo svoju decu ostvile kod kuće da bi stale na branik slobode, slobode koja nema cenu. Za Kurtija ne postoji kultura i tradicija srpstva na ovim prostorima. Za njih postoji cilj da unište i proteraju zauvek narod koji je vekovima živeo ovde. Sada kao majka jedanaestoro dece pitam se da li će i moja deca proći isto, da li bi i njih da unište i proteraju? 

Zar treba verovati Kurtiju, zar smo naivni? Njegova politika je mržnja, mi žene, majke i sestre možemo da imamo jedino poverenje u našu državu, predsednika i pre svega, nadu u našeg Gospoda! 

Danas kada proslavljamo našu krsnu slavu ne daju nam mira. 

Zato koristim ovu govornicu da kao majka i žena pozovem međunarodne organizacije, Kfor i  evropske lidere da spreče Kurtija da napravi neki haos. Da naša deca žive u miru i rastu u slobodi. Zato budimo jedinstvene i nemojmo se plašiti. Nego se kao lavice borite za svoju decu i njihov život ovde na Kosovu i Metohiji. 

Živeo mir, živela Srbija! - navela je Ana koja je na ruci imala simbol - srpsku trobojku!

Alo

 

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading