DODELJENI STANOVI U SEVERNOJ MITROVICI U istoj zgradi živeće 12 porodica sa 29-oro dece (FOTO,VIDEO)
Kosovo online

Predsednik PO Aleksandar Spirić rekao je da su zahvaljujući Kancelariji za KiM i predsedniku Aleksandru Vučiću u mogućnosti da i u toku ove godine nastave sa realizaciijom mnogih infastrukturnih projekata.

 

“Kad imamo mirno područje onda imamo i mnoge projekte koje ostvarujemo svi zajedno. Zahvaljujući Kancelariji za KiM nastavljamo i ove godine da gradimo stambene jedinice i pored toga su prioritet infrastrukturni projekti za bolje funkcionisanje grada, rešavanje saobraćajnog kolapsa i mnogi drugi projekti koje ćemo zajedno realizovati do kraja godine”, rekao je Spirić uz podsećanje da će se uskoro krenuti sa zamenom stolarije na objektima čiji su vlasnici socijalno ugrožene porodice.

Prema rečima Spirića zahvaljujući Kancelariji za KiM koja je stalno prisutna, nastaviće se sa brigom o svim građanima, a činjenica da je podeljeno više od 700 stanova je najbolji pokazatelj da je država Srbija uz svoj narod na Kosovu.

 

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Jelena Stojković istakla je da je ponosna što su na današnji dan dodeljeni ključevi za 12 porodica, a posebno je čini srećnim to što će u ovoj zgradi sa svojim porodicama živeti 29-oro dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading