srbi iz republike srpske
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Kažu da su neki nelegalno glasali u Beogradu, a zbog ovih napada reagovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se izvinio narodu zbog strašne kampanje koju vode protiv njih. 

A zbog ovih navoda neki su odlučili i da se našale. Tako Srbi iz Republike Sprske zbijaju šale o glasanju. Jedan čovek snimio je klip u kom se šali sa glasanjem, evo šta priča u snimku: 

- Ovaj video posvećen je izborima u Srbiji. Čitate po društvenim mrežama kako je za ovaj rezultat zasluan isključivo narod Republike Srpske koji je doneo takav rezultat. I onda se ovaj narod brani "ma nismo mi", "što mi moramo glasati", pa nemjte ljudi! Jesmo brate! Jesmo! Ja prvi jesam. Dobio sam poziv, još proletos su me mobilisali u formirane tajne glasačke kampove za glasača u Srbiji na kojima je svako zaduži olovku. Tamo smo se obučavali kako glasati u Srbiji. Dobili smo odmah svoj glasački raspored, Evo ja sam konkretno dobio raspored da budem u jedinici koja se zove "Šesnaesta glasačka krajiška garava" - a zašto se tako zove - pa zato što je nas 16 posle izbora trebalo ispeći vola na Terazijama. To je tako jednostavno. Naravno, mi smo imali zadatak da se probijemo do Dedinja, da bi se uklinili, glasali i naravno vratili. Sve je to u sklopu operacije spašavanja predsednika Vučića. Naravno bilo je tu i drugih jedinica. Moram spomenuti i "Drinski glasački korpus" popularan je, to su glasači sa Drine, zatim svakako Romanijski glasački korpus, dakle momci sa Sokolcca koji su se uklinili na Novom Beogradu. Dakle, bilo je tu raznih scena, i to treba reći. Žena sa detetom sedi i plače i kaže "vidi ih sine, pogledaj ih na šta liče, a naš Beograd je nekad bio svet" Onii je nisu gledali, samo produže dalje - ispričao je čovek i snimka, a onda otpevao i pesmicu: 

-  I pevali smo "Ide Mile, ide Mile preko Koridora, i on kaže, i on kaže glasati se mora. Šta se ono tamo čuje, ko to glasa u Rakovici, to su majko hrabri borci, sve glasači krajišnici".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading