Rasim Ljajić
Foto: Printscreen/printsreen

Ljajić se u nedelju uveče obratio prisutnima i najavio promene u lokalnoj vlasti.

- Očekuju nas promene u lokalnoj vlasti i dolazak novih mladih ljudi, koji će ovaj grad dalje voditi putem razvoja i prosperiteta - rekao je u svom obraćanju i dodao:

Rasim Ljajić

printsreen

 

- Svi su bili protiv nas, ali uspeli smo da ih pobedimo. Vaši glasovi nas obavezuju da budemo još bolji i uspešniji. U sledeće četiri godine naš grad će biti još bolji. Evropski Novi Pazar će postati mali Istanbul na Balkanu - zaključio je Ljajić, dok su prisutni skandirali njegovo ime.

On je istakao da će se truditi da u naredne četiri godine ispune sva očekivanja ljudi koji su za njih glasali i da ih neće razočarati.

Rasim Ljajić

printsreen

 

Skokovi u publiku postali su zaštitni znak Rasima Ljajića, jer je i pre tri godine na stranačkom mitingu uradio istu stvar. On je u junu 2020. godine na završnom skupu te stranke u Sjenici sa bine skočio u publiku I tada priznao da je to uradio jer ga je ponela atmosfera.

- Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usuditi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne - rekao je tada Ljajić za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading