Rasim Ljajić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako nam je Ljajić rekao, svaki susret s Milivojem Gogićem je višestruko bolan.

- Brinemo o njemu koliko možemo, pre svega oko redovnih zdravstvenih kontrola. Narušenog je zdravlja, naročito nakon smrti sina. Svaki susret je višestruko bolan, ali je to naša ljudska obaveza - poručio je za Alo! Ljajić, koji je naveo da Milivoje uvek može da računa na njega šta god da mu je potrebno.

Rasim Ljajić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Branko Gogić dogodila se na auto-putu kod Ražnja, u smeru ka Nišu, kada je „škoda superb kvatro“, kojom je upravljao Gogić, sletela s kolovoza, prošla kroz zaštitnu ogradu i prevrnula se kraj puta.

Branko Gogić je ostao na mestu mrtav, dok je Ljajić s teškim povredama prebačen prvo u KC Niš, a dva dana kasnije, u Klinički centar Srbije. Nekadašnji potpredsednik Vlade je čudom preživeo udes u kojem je zadobio prelom tri rebra i povredu pršljenova.

Stalno mislim na saobraćajnu nesreću

Ljajić je nedavno u jednom intervjuu rekao da stalno misli na saobraćajnu nesreću.

- Mi smo bili i stranački drugovi i partneri u poslu, provodili vreme zajedno i gde god da odem, to je tema, ta tragedija. S Brankovom porodicom se viđam, čujem... Teško im je, često idu na groblje... Razumem bol i tugu, ali mora život da ide dalje. Mora zbog male Marte... Lako je davati savete bilo kome, ali... Znam da nije to jednostavno - naveo je lider SDPS-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading