Pucnjava
Alo/ D. I.
Pucnjava u Nišu

Alo/ D. I.

Pucnjava u Nišu, Foto: Alo/ D. I.

Mladić N. V. (34) koji je večeras ranjen u sačekuši ispred jedne poznate niške teretane, odranije je poznat policiji. Naime, kako se već pisalo u februaru prošle godine, on je uhapšen jer se šest godina predstavljao kao pripadnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i uzimao novac.

Pročitajte još:

Sumnja se da je u pozadini obračun zbog novčanog duga.

Navodno, reč je o opomeni, jer je na njega pucano i kad je pao, ali napadač nije hteo da ga pogodi u vitalne delove tela. Prema nekim informacijama, N. V. je napadača gađao torbom u nameri da se odbrani.

Miloša (31) samlela drobilica za kamen kod Negotina! Kolege pošle da ga traže, pa naišli na stravičan prizor! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ D.I./ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 17:46 Tragedija! Miloš Đ. (31) iz Ljiga nastardao je nesrećnim slučajem na radnom mestu u kamenolomu Stubik kod istoimenog sela nedaleko od Negotina. Miloš je bio zaposlen u firmi iz Sjenice koja je vršila eksploataciju kamena za račun firme Štrabag.

Kako je 2018. godine "pao" ranjeni u večerašnjoj pucnjavi?

Ranjeni mladić se u periodu od 2012. do januara 2018. godine predstavljao kao pripadnik Bezbednosno informativne agencije dovodeći građane u zabludu da će svojim položajem uticati da ostvare različite interese za šta je trebalo da mu daju novac.

Pucnjava u Nišu

Alo/ D. I.

Pucnjava u Nišu, Foto: Alo/ D. I.

Policija je tada sumnjala da je N. V. na ovaj način prevario više građana.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete