Nesreća
Alo/ D.I.
Nesreća

Alo/ D.I.

Foto: Alo/ D.I.

Miloš Đ. (31) iz Ljiga nastardao je nesrećnim slučajem na radnom mestu u kamenolomu Stubik kod istoimenog sela nedaleko od Negotina.

Pročitajte još:

Miloš je bio zaposlen u firmi iz Sjenice koja je vršila eksploataciju kamena za račun firme Štrabag. Prema kazivaju radnika sa kamenloma niko nije video kako se nesreća tačno desila, ali se pretpostavlja da se drobilica pri radu zaglavila a Miloš pokušao da je pokrene.

- Dešavalo se da veći kamen koji treba isitniti u drobilici zapne na šiljcima koji ga melju. Miloš je radio na bageru i punio drobilicu kamenom. Kad se kamen zaglavio, sišao je sa mašine i pokušao rukama da ukloni sporni kamen. Na nesreću, izgleda da je mašina bila uključena, pa kada je pomerio kamen, pokrenula se i uvukla Miloša kroz rotor rupu pa preko šiljaka izbacila na traku gde izlazi sitan kamen, objašnjava radnik sa gradilišta.

Nesreća

Alo/ D.I.

Foto: Alo/ D.I.

Prema kazivanju kolega, Miloš je s njima bio na prepodnevnoj pauzi i popli su zajendo kafu. Dok su ostali sedeli, požurio je da radi.

- Pomislili smo da je otišao u WC jer nismo čuli mašinu da radi. Dozivali smo ga po imenu, ali nije se javljao. Tada smo pokušali da ga čujemo preko motorole i ponovo ništa. Uključili smo motorolu i krenuli da vidimo gde se čuje poziv na motoroli koja je bila kod Miloša. Našli smo je pored njega gde je ležao mrtav na traci - dodaje kolega.

Na prvi pogled se ne vidi, ali kad se bolje zagledate... Da li primećujete nešto čudno? (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.09.2019. 18:40 Već nekoliko dana jedna fotografija zadaje glavobolju hiljdama ljudi na društvenim mrežama. Fotografija, Foto: Twitter printscreen "Neko mi je poslao ovo i rekao da pronađem leoparda. Bila sam uverena da je šala... Dok nisam uočila leoparda. Da li vi možete da ga pronađete?"

Nesrećni mladić je bio bez roditelja, živeo je kod tetke i imao je devojku s kojom je nameravao da se uskoro ženi. Kolege s posla kažu da je nedavno došao sa drugog gradilišta, upoznali su ga kao vrednog i odgovornog na poslu, ali je, kažu, stalno žurio.

Uviđaj je obavila komisija Rudarskog instituta Beograd radi utvrdjivanja kako je maldić nastardao. Prema prvim nalazima, nema sumnjivih okolnosti i veruje se da je reč o nesrećnom slučaju.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije