Tatjana Vasiljković
Facebook
Tatjana Vasiljković

Facebook

Tatjana Vasiljković, Foto: Facebook

* Tragedija se dogodila u utorak oko 18 sati u Njegoševoj ulici u naselju Preko rampe u Beloj Palanci

* Supružnike je pronašao komšija, koji je došao u posetu

* Sumnja se da je ljubomora motiv ubistva i samoubistva

- Kada je ušao, zatekao je jeziv prizor. Tatjana je bila oblivena krvlju, sa ranama po grudima. Ležala je nasred dnevne sobe, dok je Draganovo telo visilo u drugoj sobi. Čim je ugledao užasan prizor, pozvao je policiju - kaže poznanik Vasiljkovića i dodaje da je Tanja jednom napustila Dragana, ali mu se vratila na nagovor njene porodice.

Pročitajte još:

 

- Dragan je bio auto-mehaničar, imao je svoju radionicu, dok je Tanja bila domaćica. Imali su dve ćerke, koje su se udale i rodile im troje unučadi. Brak im nije bio skladan, a svađa je kulminirala pre više meseci kada je Tanja navodno prevarila muža. Posle batinanja supruga, Tanja ga je prijavila i otišla kod svojih roditelja - priča njihova komšinica.

Mesto ubistva

Privatna arhiva Alo

Mesto ubistva, Foto: Privatna arhiva Alo

 

Komšije: Dragan je bio ljubomoran

Dragan potiče iz dobrostojeće porodice. Njegov otac Ilija bio je kamenorezac i stekao je veliki imetak. Komšije kažu da se u ulici često čula njihova svađa. - Dragana je bila druželjubiva. Znala je da se šali sa drugima, ali je Dragan bio ljubomoran i to mu je smetalo. Volela je život i društvo. Dok je on mukotrpno radio u automehaničarskoj ili kamenorezačkoj radnji, ona se šetala - tvrde komšije.

 Ona kaže da je Dragan posle prijave, u maju ove godine, određeno vreme boravio u bolnici na ispitivanju. 

- Da li je bio u bolnici ili pritvoru, to niko ne zna! Znamo samo da je bio odsutan. U međuvremenu, Tanju je njena porodica nagovarala da mu se vrati, govoreći joj „da treba da izgladi sukobe zbog dece i unučadi“. I Dragan je po povratku kući išao kod nje i nagovarao je da mu se vrati, što je pre mesec dana i uradila. Pokušavali su da izglade odnose, ali ga je ljubomora izjedala! Vidite kako se sve to završilo - kaže komšinica.

Kako saznajemo, Tanja je na grudima imala dve ubodne rane. Kuhinjski nož pronađen je pored njenog tela, a zločin se dogodio kada se Tanja vratila iz grada.

Njihova tela preneta su na obdukciju. Rođaci su odbili da govore za medije, čak su zabranili da se slikaju kuća i ulica u kojoj su supružnici živeli. Kako saznajemo, Dragan će biti sahranjen u selu Oreovac, pored majke, a Tanju će rodbina sahraniti u selu Divljana.

Bonus video

Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"