Luka Radulović
Facebook
Luka Radulović

Facebook

Luka Radulović, Foto: Facebook

Narko-diler i osumnjičeni za ubistvo u Srbiji Marko Đorđević (32), uhapšen je juče ujutro u Kanu u Francuskoj, u vili u kojoj je sa porodicom bio na odmoru.

Đorđević, za koga se spekuliše da je blizak kriminalnom klanu "Amerika", uhapšen je po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog ubisva Luke Radulovića (37), koje se desilo prošle godine u beogradskoj pivnici "Ispod mosta".

Iako se bavio trgovinom narkoticima i bio deo kriminalnih krugova, Đorđević je pao zbog ubistva koje je počinio zbog ličnih sukoba sa Radulovićem.

Predsednik Vučić sutra u Predsedništvu povlači neočekivani potez - Daću sve od sebe! On je naš ponos!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:25 - 23.08.2019. 17:07 Neverovatno! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra profesora Stojana Radenovića u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu. Prof.

Kako su mediji spekulisali prošle godine, motiv ubistva je taj što je nekoliko meseci pre toga Đorđević dobio batine od Radulovića. Navodno, Đorđević nikako nije mogao da pređe preko tih batina i čekao je pravi trenutak kako bi se osvetio.

On se tako 18. aprila prošle godine pojavio na privatnoj proslavi u klubu "Ispod mosta", na kojoj je jedan od gostiju bio Radulović. Sve se desilo dok je on stajao za šankom. Tada mu je, pisali su mediji, Đoršević prišao, kratko ga pozdravio, izvadio pištolj i ispalio u njega nekoliko hitaca, između ostalog i u grudi.

Odmah nakon toga, i naočigled brojnih svedoka, Đorđević je istrčao iz kluba, i ušao u automobil koji ga je ispred njega čekao, a kojim je upravljao Srđan Kukulj, za kojim je nakon toga takođe raspisana poternica.

Pročitajte još:

Navodno su obojica vrlo brzo nakon toga, ilegalnim prelazima, napustila zemlju.

Inače, nepuna četiri meseca pre zločina u klubu “Ispod mosta”, Đorđevića je Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno oslobodio optužbi za pokušaj ubistva Milomira Markovića i Danijela Lekića 8. januara 2012. ispred splava “Amsterdam” u Beogradu, gde su radili kao obezbeđenje.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete