ISTORIJSKI PRESEDAN Predsednik Vučić sutra u Predsedništvu povlači neočekivani potez - Daću sve od sebe! On je naš ponos!

Neverovatno!

 

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra profesora Stojana Radenovića u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Prof. Radenović je jedan od najcitiranijih matematičara sveta i ranije je naučne radove potpisivao za Univerzitet u Beogradu, ali ga je u međuvremenu angažovao Univerzitet kralja Sauda u Saudijskoj Arabiji da za njih potpisuje naučne radove.

Kako UB više nema u svojim redovima najcitiranije istraživače što je dovelo ove godine do pada na Šangajskoj listi za 100 mesta.

Formirana nova OPASNA koalicija Albanaca na Kosovu! On će biti budući premijer lažne države!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 15:33 Biće pakleno na Kosovu. Foto: EPA/Valdrin Xhemaj * Fatmir Ljimaj novi kandidat za premijera lažne države * Potpisan sporazum sa Bedžetom Pacolijem * Tači ima rok od 10 dana od dana raspuštanja parlamenta da saopšti datum održavanja vanrednih parlamentarnih izbora Socijaldemokratska inicijativa (NISMA) Fatmira Ljimaja i Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisale su danas sporazum o predizbornoj koaliciji, javila je KTV.

Predsednik Srbije nedavno je rekao da će dati sve od sebe da se prof. Radenović vrati na Univerzitet u Beogradu.

- To je čovek kojeg je Tomislav Nikolić svojevremeno odlikovao na ponos naše države, a ja ću dati sve od sebe da za godinu dana, kada isteknu svi ti ugovori da ga vratim i da potpisuje sve svoje naučne radove za Srbiju, naveo je ranije Vučić.

Univerzitet u Beogradu pao je na ovogodišnjoj Šangajskoj listi, jer u svojim redovima nema više nijednog istraživača koji se nalaze na svetskoj listi najcitiranijih.

Prof. Radenović, inače penzioner, naučne radove piše u podrumskim prostorijama zgrade u kojoj stanuje na Vračaru.

Zahvaljujući njemu, ali i prof. Zoranu Kadelburgu, Univerzitet u Beogradu našao se među 300 najboljih u svetu 2017. godine.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi