Hitna pomoć
Alo!/Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga!

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvesne Dragane, za koju se sumnja da je ćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadleću ovo selo kod Negotina.

Kako se nezvanično saznaje, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Ako vidite ovo u svom stanu, odmah zovite POMOĆ! Napada mozak i kičmenu moždinu, rizik za zdravlje NIKAD VEĆI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 17:39 Iako izgledaju bezazaleno, mogu da izazovu meningitis i druge bolesti, napadajući mozak i kičmenu moždinu. Zgrada, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Pojavila se nova vrsta crva * Naučnici upozoravaju da je izuzetno opasna * Napada mozak i kičmenu moždinu Naučnici upozoravaju da je nova vrsta crva (latinski naziv je Platymedus manokwari), koja se pojavila izuzetno opasna.

Prema rečima meštana, u poslednje vreme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

Put koji je udaljen nekoliko metara od mesta zločina, policija drži pod strogom opsadom. Nikome nije dozvoljen ni prolaz, ni prilaz.

Takođe, policija intenzivno traga za izvesnim Markom kako bi ga saslušali, ali zasad niko ne zna gde se ovaj muškarac nalazi.

Jabukovac

Printscreen

Jabukovac, Foto: Printscreen

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvetljavanju ovog strašnog zločina.

U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista