POLICAJCI HEROJI Sprečili ženu da se baci s mosta

Petar Bubalo (29) i Slobodan Buturović (23), mladi policajci policijske stanice u Vrbasu, u nedelju posle podne našli su se u dramatičnoj situaciji s kakvom se policajci retko sreću i iz nje izašli kao heroji.

Petar Bubalo (29) i Slobodan Buturović (23)
Petar Bubalo (29) i Slobodan Buturović (23), Foto: privatna arhiva

Oni su spasili život starije gospođe, koja je bila spremna da skoči sa pešačkog mosta u Vrbasu, koji se nalazi iznad Velikog bačkog kanala.
Kako kažu, kada su krenuli u patrolu, nisu ni slutili da ih na mostu čeka prizor od kog se ledi krv u žilama.

- Na mostu smo ugledali ženu koja je bila sa spoljnje strane ograde, okrenuta leđima ka vodi - priča Petar i dodaje da nisu imali dilemu šta treba uraditi i da su odmah krenuli u spasavanje, ali da, žena nije dopuštala da joj priđu.

- Prvo smo obavestili dežurnog koji je odmah pozvao Hitnu pomoć, a onda smo počeli sa pričamo sa njom i da je ubeđujemo da odustane od skoka - dodaje Petar.

Dok se ona žalila da joj više ne vredi da živi i da ima porodičnih problema, policajci su joj se polako primicali.
- Kada smo prišli na metar, zajedno smo je zgrabili za ramena tako da ne padne ako u tom trenutku pusti ogradu - priča Slobodan.

 • Korisnik: Goran
  28/12/2016 - 13:48
  Zalosno da je nesretna zena i skocila sa tog mosta potonula bi do kolena jer taj kanal je toiko zagadjen od Vrbaskih fabrika da to nije normalno.
 • Korisnik: saj
  28/12/2016 - 08:54
  a zasto heroji???pa to bi svaki normalan gradjanin uradio ...
  • ceca po @saj
   28/12/2016 - 11:08
   Kakva glupost. Da je htela bacila bi se da je niko ne vidi. Kako se onaj jadnik obesi pod most da ga niko nije video. Dama htela malo nekom da skrene paznju na sebe.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi