"NE MRZIM CRNU GORU" Sara Vidak ekskluzivno za "Alo!", Srpkinja otkrila da li će da se vrati u zemlju koja ju je zatvorila na MESEC DANA

- Roditelji su me učili da nikoga ne mrzim, i zato ne mogu da kažem da mrzim Crnu Goru - rekla je Srpkinja Sara Vidak za "Alo!".

Sara Vidak
Sara Vidak, Foto: Facebook

Sara Vidak, Srpkinja koja je poslednjih nedelja bila u žiži interesovanja nakon što je završila u crnogorskom zatvoru, jutros je doputovala u Srbiju, a u ekskluzivnom intervjuu za "Alo!" otkrila je niz detalja o vremenu provedenom u zatvoru.

Vidak se iza rešetaka našla nakon što ju je crnogorska sudija Jelena Stanišić optužila da ju je Sara napala, navodeći da joj je zavrtala ruku i da ju je ogrebala.

Srpkinja je ipak to negirala, i navela da je sudija nju napala.

UŽASNI DETALJI SAČEKUŠE Šijana izrešetali iz automata, Sandri pucali u grudi, lice, ruke i noge

Kontroverzni proces protiv Sare, koji se vodio pre sudom u Kotoru, završen je posle samo dva ročišta, a ekspresna presuda doneta je već nakon drugog susreta u sudnici.

CELA PLANETA SE KRSTILA Ko je ovaj čovek pored Jelene Đoković i ŠTA TO RADI? (FOTO)

Sara je tako osuđena na zatvorsku kaznu od četiri meseca, ali koja nije odmah sprovedena. Naime, Srpkinja je puštena juče na slobodu, a kaznu treba da odsluži po pozivu suda.

"BRAT I SNAJA SU ME SILOVALI I MUČILI" Nataša je pronašla izgubljenog polubrata, otišla mu u posetu, ali je doživela nezamislivo MUČENJE

Ipak, Sara je jutros doputovala u Beograd, gde su u kontakt sa njom stupili i novinari "Alo!-a".

SKANDAL NA NEBU Helikopter KFOR-a ušao u vazdušni prostor Srbije i nadletao jug zemlje

- Ne mrzim Crnu Goru, niti mogu da kažem da osećam gađenje prema toj državi. Ipak, pošto sam tek izašla iz pritvora, ne mogu da tvrdim da li ću ponovo ići u tu zemlju na more - rekla je Vidak za "Alo!".

Vidak, inače 20-godišnja studentkinja iz Beograda, u pritvoru je provela 23 dana, a nakon preživele traume noćas se sa porodicom vratila u Srbiju.

- Koliko sam upoznat noćas su prešli granicu, ali se još nisam čuo sa njima - rekao je Sarin branilac, advokat Srđan Lješković.

Posle puštanja iz pritvora Sara je za medije izjavila da je presrećna, ali da i dalje nije svesna da je težak period iza nje i da konačno, posle tri nedelje provedene u ćeliji, može da bude s porodicom.

- Ne mogu da kažem šta osećam trenutno, presrećna sam, ali sam u isto vreme i u šoku. Osećanja su mi potpuno pomešana, ne mogu da poverujem da sam izašla i da mogu da zagrlim svoje najmilije - rekla je Sara Vidak po napuštanju zgrade kotorskog suda, u kome joj je 31. avgusta počelo suđenje.

O njenom slučaju obavešten je i ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, koji je rekao da je najvažnije da je Sara puštena iz pritvora u Crnoj Gori i da će moći da se brani sa slobode.

Ministar je rekao i da se konzularna predstavništva uključuju i pomažu kada im se srpski državljani obrate za pomoć.

"Čak sam i ja lično razgovarao sa majkom Sare Vidak", rekao je Dačić tokom televizijskog gostovanja.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: pa i ona
  06/09/2018 - 21:52
  je crnogorka, kakvo je to prezime Vidak. oni su njihovi i to je njihova stvar te nije ni trebala dolaziti.
 • Korisnik: Boos
  06/09/2018 - 19:13
  U zadrugu sa njom...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi