Igor Jurić
Privatna arhiva
Igor Jurić

Privatna arhiva

Igor Jurić, Foto: Privatna arhiva

Igor Jurić, otac svirepo ubijene Tijane Jurić, upozorio je javnost putem interneta na veliku opasnost i muškarca, koji na društvenim mrežama vrbuje roditelje sa malom decu i od njih zahteva da mu šalju fotografije nagih mališana!

Pročitajte još:

Post koji je Igor objavio je posebno jeziv, jer pedofil u prepisci sa jednom majkom traži fotografije njene gole bebe, što pokazuje koliko daleko je ta osoba spremna da ide samo da bi zadovoljila svoj bolesni um. Igor Jurić tvrdi za "Alo!" da je ovaj muškarac samo jedan u moru pedofila, koji vrebaju na društvenim mrežama. 

- Više pritužbi na tog čoveka stiglo je u Fondaciju „Tijana Jurić“. Majka koja me je kontaktirala bila je šokirana, a mi smo odlučili da objavimo prepisku i ukažemo roditeljima da pedofila na društvenim mrežama ima joko mnogo. Ovaj čovek ima više profila i bez obzira da li je lažni korisnik neko stoji iza tih jezivih poruka. On je prijavljen policiji – kaže Jurić i apeluje na sve roditelje da obrate pažnju kada na društvene mreže postavljaju fotografije svoje maloletne dece.

Igor Jurić objavio upozorenje

Foto: Twitter

Igor Jurić objavio upozorenje, Foto: Foto: Twitter

- Mnogi nisu svesni da objavljivanjem fotografija dece sa letovanja na društvenim mrežama, nesvesno nude pedofilima materijal koji oni postavljaju na sajtove, a koje neko kupuje! To što je običnim ljudima normalno i bezazleno, njihovim izpačenim umovima je mamac. Oni trguju takvim fotografijama – kaže otac tragično ubijene Tijane Jurić i otkrva da je njegova fondacija, otvorila nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama kako bi se neposredno uverila na koji način pedofili napadaju maloletnike.

Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete

Profimedia

Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete, Foto: Profimedia

- Imamo nekoliko profila, koji se uglavnom vode na devojčice. Verujte mi, kada smo na mreži predstavljeni kao devojčica, za sat vremena dobijemo preko 200 poruka, koje sadrže najbrutalnije gadosti. Zato apelujemo na roditelje da imaju u vidu da pedofili vrebaju sa svih strana na društvenim mrežama -poručuje Jurić. 

Ime podofila, koji se dopisivao sa majkom bebe i tražio od nje da joj pošalje gole fotografije svog deteta poznato je Fondaciji „Tijana Jurić“, ali iz predostrožnosti još nije obelodanjeno, jer je moguće da je reč o lažnom profilu.

Želim da vidim tvoju golu bebu!

Molbe pedofila iz objave, koju je obelodanio Igor Juruću upućene su jednoj majci sa bebom i zvuče više nego jezivo:

- Ja znam da je ona beba, ali želim da je vidim golu. Slikaj ćerkicu malu i pošalji mi jednu sliku kako je gola, molim te, samo jednom da vidim – piše u porukama.

Komentari (2)

Невена

03.10.2018 08:17

Kako je nepismen... Strašno! Takvi neobrazovani ljudi su najčešće pedofili.

Ja

03.10.2018 10:10

Čemu svaki dalje komentar,kada je Srbija postala meka za ovakve monstrume.Samo se pitam do kada više?????