PET ČUDNIH GODINA! Policija otkrila RUPU u slučaju Mike Aleksića, inspektorima je postalo sumnjivo!

Na desetine svedoka javilo se beogradskoj policiji, a svedočenja tih žena poslužiće da se potvrde navodi da je osumnjičeni Miroslav Mika Aleksić u jako dugom vremenskom periodu vršio razna krivična dela za koja je optužen, pišu beogradski mediji.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshoot

Nakon što je javnost saznala za seksualno nasilje koje je vršio vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) nad svojim učenicama, a upravo uz pomoć glumice Milene Radulović koja se sve ispričala u svojoj ispovesti, klupko horora u školi glume poznatog reditelja i vlasnika škole "Stvar srca" počelo je da odmotava, navode mediji.

Nakon hapšenja Aleksića, MUP je izdao saopštenje u kome se navodi da ukoliko postoji još osoba koje su doživele seksualno napastvovanje od strane vlasnika škole glume, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beogradu u Bulevaru despota Stefana 107.

Prema saznanjima, određeni broj žena i devojaka koje se javljaju policiji u vezi sa ovim slučajem, biće pozvani kao sveodci na sudu.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: ATA Images

Aleksić je osumnjičen za silovanje ili polno uznemiravanja svojih učenica, a tereti se da je u periodu od 2008. do 2020. godine seksualno zlostavljao šest devojaka. Sve one su ga prijavile policiji.

Prvi slučaj se navodno dogodio još 2008. godine, a periodi za koje su učenice optužile Aleksića jasno se može podeliti u dva dela: od 2008. do 2013. i posle 2018. godine. S obzirom na to da ne postoji nijedna prijava za punih pet godina, od 2013. do 2018, a osnovano se sumnja da je bilo još napastvovanih devojaka, policija je pozvala sve žrtve da se jave u prostorije Policijske uprave za grad Beograd, u Bulevaru despota Stefana 107.

iva Ilinčić
iva Ilinčić, Foto: Printscreen/ Instagram

Podsetimo, poznata glumica Milena Radulović u ispovesti ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Milena Radulović ispričala je da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Nakon ove prijave Aleksić je uhapšen, a ova priča podigla je veliku buru u Srbiji. Juče je u ispovesti i glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića.

Povezane vesti

 • Korisnik: maca
  20/01/2021 - 15:42
  Pa ne uči se silovanjem, bednici jedni, šta je branite stoku
 • Korisnik: Javite se....
  20/01/2021 - 10:35
  male drljice, sve koje je Mika ružno pogledao, a sve ste htele da vas Mika nauči zanimanju koje je proslavilo Caricu Teodoru.
 • Korisnik: beba
  20/01/2021 - 09:26
  Gluma se uci dodirom a ne sedenjem u skolskoj klupi.Zato mi ova histerija nije jasna...!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi