Hamer
Printscreen
Hamer

Printscreen

Hamer, Foto: Printscreen

Policija traga za Aleksandrom Šotrom, rođenim bratom stendap komičara Olivera Šotre, koji je, kako se sumnja, u subotu po podne "hamerom" divljao beogradskim ulicama, oštetivši više automobila i jednu trafiku. Vozač "hamera" je nakon incidenta izašao iz kola i pobegao, nakon čega je nastala prava zbrka oko toga ko je vozio ovaj borbeni džip.

Naime, očevici nesvakidašnjeg udesa u centru Beograda ispričali su da su za volanom "hamera" primetili Olivera Šotru, ali se on juče oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da je već godinu dana u Berlinu.

Oliver se oglasio

- Ne vozim "hamer" i ne živim u Beogradu. Juče sam bio na 1.300 kilometara daleko od Srbije. U Berlinu sam, a odavde idem u Tajland - napisao je stendap komičar i na Fejsbuku i Instagramu objavio video-snimak sa železničke stanice u Berlinu.

Do zabune je došlo pošto su očevici i komšije najverovatnije pomešale braću Šotra.

- I Aleksandar i Oliver su ćelavi i slične su konstitucije. Prilično liče, pa su ih neke komšije najverovatnije pomešale, odnosno videvši Aleksandra, učinilo im se da je u pitanju Oliver. Mnogi su ih i ranije mešali - objašnjava naš izvor i dodaje da je činjenica je sporni "hamer" ranije povremeno vozio Aleksandar Šotra.

Međutim, biznismen Rajko Šotra, Aleksandrov i Oliverov otac, rekao je juče za Kurir da nijedan od njegovih sinova u subotu nije vozio ovaj džip, tvrdeći da im je taj automobil neko ukrao.

- Moja deca nisu kriva. Čuo sam da policija namerava da uhapsi mog sina Aleksandra, kome je taj auto otet i ukraden pred njim, ispred moje kuće u centru Beograda - rekao je Rajko Šotra i objasnio da se "hamer" inače vodi na njegovu suprugu, koja ima diplomatski imunitet.

Pročitajte još:

- Policija mora da utvrdi ko je vozio "hamer", pošto se ne zna ko je vozač - rekao je Šotra i naglasio da zbog cele ove situacije i njegov stric, reditelj Zdravko Šotra, doživljava stres.

- Zdravko je bolestan, a ljudi ga zovu i uznemiravaju - kaže Rajko.

Kako kaže, on ne zna gde se trenutno nalazi njegov sin Aleksandar, iako se čuo s njim nakon što su mediji objavili da se dogodila saobraćajka u kojoj je učestvovao njihov auto.

- Čuo sam se s njim i on će u pratnji advokata dati izjavu u policiji. Moj sin je Englez, on čak i ne zna lepo da govori srpski. Zbog svega ovoga ne znam gde je on, ali znam da je preplašen, napravio se problem, ne može ni svoje dete da vidi - tvrdi Rajko i naglašava da se i on sam trenutno nalazi na Floridi.

Podsetimo, sivi "hamer" stranih registracija prekjuče je oko 14 sati najpre je udario "volvo" u Ulici carice Milice, a potom pobegao.

- Zatim je divljačkom vožnjom oštetio nekoliko parkiranih automobila, pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice i zakucao se u kiosk, lakše povredivši radnicu kioska. Nastavio je da vozi Palmotićevom i zabio se u betonsku kapiju. Tada je izašao iz kola i pobegao - prepričava dramu izvor.

Aleksandar problematičan, Predstavlja se kao Oliver?

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar Šotra poznat je po bahatom i čudnom ponašanju, zbog čega mnoge komšije godinama zaziru od njega.

- Kod njega su pre nekog vremena dolazili specijalci. Navodno je maltretirao i svoju suprugu, a komšije su rekle da je bacao tanjire kroz prozor. Njegov brat Oliver se zaista odselio u Berlin, reč je o mirnom i divnom mladiću koji nema nikakve veze s ovim slučajem. Oliver ne razgovara s bratom Aleksandrom. Nije nemoguće ni da se Aleksandar namerno predstavlja kao Oliver kada napravi neki problem ili incident - objašnjava sagovornik Kurira.

Komentari (6)

Igor zoraja

17.12.2018 00:08

Lopov ukrade auto, napravi karambol po gradu i vrati auto na parking u neposrednoj blizini korisnika i vlasnika auta. Ajte molim vas. Dokle da se lažemo, tata!

otac

17.12.2018 01:35

zar nije mnogo smesna izjava rajka sotre povodom toga gde mu je sin?

XXL

17.12.2018 06:26

U pravu je ne da je njegov sin englez već se neko i pravi - englez. Only in Serbia state's english.

x

17.12.2018 07:17

Većina bogate dece je takva.

koki

17.12.2018 07:40

On bolesan zena ima diplomatski imunitet sin Englez para koliko hoces dzip stranac gde je tu zakon I mi bez svega toga?Mars bre bolesnici u Englesku pa se. tamo bahatite

lopovi

17.12.2018 09:34

Uobičajeno je da se policiji podnese prijava ako je nešto ukradeno, pa taj hamer nije bezazleno zrno graška. Ne verujem u ove izjave o kradji...