"ŽIVOT NAM SE SMUČIO" Oglasila se porodica bivšeg muža ćerke političara koja je UBILA, PA ISKASAPILA ŽENU: U šoku smo!

- Verujte da nam se život smučio ovih dana. Nije nam prijatno, a Marko je sada u policiji daje izjavu - kratko je rekla bivša svekrva Jelene Špagović (25), osumnjičene za, navodno zbog duga od 2.500 evra, monstruozno ubistvo 81-godišnje komšinice Majde Garović.

Jelena Špagović krila leš u iznajmlejnom stanu tri dana
Jelena Špagović, Foto: facebook

*Sumnja se da je ubistvo počinjeno zbog duga od 2.500 evra

*Policija istražuje eventualnu umešanost i trećeg pomagača

*Ubijena Majda živela je u kući do Jelene

Porodica Jeleninog supruga Marka, sa kojim je do pre godinu dana živela u Zemunu, u Ulici Branka Plećaša, u kući odmah pored doma ubijene starice, nije želela da bilo šta više priča o bivšoj snahi, o njenom odnosu sa žrtvom dok je sa njima delila krov nad glavom.

Iako familija, posle gnusnog zločina izbegava da više pominje Jelenu, njen bivši suprug trebalo je istražiteljima da ispriča saznanja o njenom “prijateljstvu” sa 55 godina starijom komšinicom, da li je od nje pozajmljivala novac i ranije.

Jelena Špagović, ćerka dojučerašnjeg potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, zasad se tereti da je 15. juna izmamila staricu iz kuće, iskasapila je, a zatim uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21), koji je takođe uhapšen, zapalila njeno telo i bacila ga u kontejner u vikend naselju u Krčedinu.

Ono što je zasad poznato je da je osumnjičena Jelena Špagović dobro poznavala komšinicu Majdu Garović, znala je da je starica decenijama živela i radila u Nemačkoj, da je devizna penzionerka i da ima ušteđevinu. Zato je pre izvesnog vremena pozajmila od Garovićeve 2.500 evra, ali nikako nije mogla ili htela da joj vrati dug.

Majda Gladović, ubijena pa spaljena
Majda Gladović, ubijena pa spaljena, Foto: facebook

Zašto je novac pozajmila, nije poznato, jer za devize nisu znali ni njen bivši muž, ni otac, ni brat koga je kasnije uvukla u zločin.

LEŠ STRPALA U KOFER I SPALILA GA U KONTEJNERU! Isplivali jezivi detalji šta je ćerka političara tri dana radila sa telom devizne penzionerke

Najverovatnije da je starica počela da pritiska Jelenu za novac, pa je ova u jednom trenutku pomislila da će moći da se reši duga tako što će ubiti bivšu komšinicu, a da se taj zločin nikada ne rasvetli - objašnjava izvor.

Jelena izmamila žrtvu iz kuće

Zasad je utvrđeno da je Jelena staricu 15. juna izmamila iz kuće, ali gde ju je ubila i gde je ostavila pojedine delove staričinog tela, još se utvrđuje.

Pet dana kasnije, Majdino spaljeno telo pronađeno je u kontejneru u Krčedinu, otkriveni su DNK i ostali tragovi, koji su ukazali da su u zločin umešani Jelena i njen mlađi brat Momčilo. Istražitelji ne odbacuju mogućnost da je Jelena osim brata Momčila imala još pomagača. Iz tog razloga se ispituje da li joj je možda još neko iz okruženja, bilo prijatelj, bilo rođak, pomogao da se, posle zločina, oslobodi staričinih delova tela, ali i možda da je ubije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi