Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović
Facebook
Vladimir Marjanović

Zoran Ilić

Vladimir Marjanović, Foto: Zoran Ilić

Tajnu zašto je je od svetice postala nevernica zna Vladimir, njen svekar.

Neposredno nakon Jeleninog ubistva Vladimir je medijima objašnjavao kako su se ona i njen sin slagali.

- Veoma su se voleli. Bili su kao nokat i meso. Ja ne znam kako će on živeti sa ovim i bez nje - rekao je pre godinu i po dana Vladimir Marjanović.

Vladimir nije štedeo reči hvale za svoju snaju. On je svaki put prilikom razgovora s novinarima naglašavao da se radi o „svetici i uzornoj majci”.

- Ona je bila najdivnije stvorenje koje sam upoznao. Sjajna žena, majka, supruga. Kad pogledate u njene oči, vidite toplinu, dobrotu i požrtvovanost. Otkako je ubijena, proživljavamo horor, najpre zbog njene smrti, a potom i zbog svega što pišu o nama - pričao je ranije Vladimir.

Da nešto ne štima baš najbolje govori činjenica da je Vladimir u maju prošle godine demantovao da je rekao da Jelena nije zlato.

- Priznajem da sam kao čovek mnogo pogođen i uvređen neistinama koje su se pojavile o mom navodnom vređanju Krsmanovića i pokojne Jelene. Ne znam ko je mogao tako nešto da izmisli i kaže, jer sam o Jeleni za života pričao da je dobra majka, supruga i snaja. Ma nisam je odvajao od svoje dece. Nju sam mnogo voleo. Ona je majka moje unuke, ali neki zlobnik je naveo da sam rekao da ni ona nije bila zlato ili cveće, što je, ponavljam, apsolutna neistina - izjavio je ranije Vladimir.

Nakon te izjave Vladimir je ponovo ubijenu Jelenu dizao u nebesa, nosio je crninu, ali je i zagolicao maštu medija izjavom da je pokojna snaja imala tajnog udvarača.

Menjao iskaz i u policiji

Svekar ubijene pevačice Vladimir Marjanović više puta je u policiji dopunjavao svoj iskaz, pa se svaka nova izjava uvek pomalo razlikovala od prethodne. Naime, dok je u medijima svoju snaju dizao u zvezde, tokom davanja iskaza u policiji je nagovestio da sumnja da je Jelenu ubio neko s kim je bila u vezi.

 

Jelena Krsmanović Marjanović

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

- Jelena je bila uznemirena pred smrt, ali smo to shvatili tek posle tragedije. Ćutala je o jednom prijatelju koji joj se udvarao. Nije smela ćutanjem da brani porodicu, jer ljudi poput njenog ubice nemaju savest! Ubica je degenerik sa genetskom greškom, koji je uništio dve porodice. Ma ko to bio, ma koliko moćan bio, mora da plati tugu moje unuke Jane. Koliko god da je moćan, neće se izvući. Ubica može da bude svako, od običnog manijaka, psihopate i plaćenog ubice, do nekog moćnika, sve je u opticaju. Verujemo da inspektore, koji su predani i nepotkupljivi, niko neće zaustaviti da otkriju ubicu. Jelena nikoga nije mrzela, otišla je nasmejana, puna energije, puna ljubavi i to ne može da se zaboravi - rekao je novinarima Vladimir Marjanović.

Godinu i po dana kasnje, posle hapšenja Zorana Marjanovića, njegov otac Vladimir promenio je ploču i optužio snaju da je imala aferu, i to s tajkunom.

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu uradili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom A. R. , on je veoma moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio - rekao je otac Zorana Marjanovića.

Komentari (4)

GLUMICA

22.09.2017 21:48

po svemu ovome se vidi KOLIKO JE GLUP...da se drzao prve izjave i misljenja o snaji bio bi manje sumnjiv ...ovako jasno nam je da sa obicnim ,,kokosarima,, imamo posao.NAVIKLI su da im dolazi bolestan i nesrecan narod kojim mogu da manipulisu...malo su se ovog puta zaigrali. Gledaju ih ,slusauju i analiziraju malo pismeniji i skolovaniji ljudi. SKVO...puko si ko zvecka.

Rada Matic

22.09.2017 22:03

@GLUMICA - Hvala mu sto je ispao glup,samo su se zakopavali svojim nebuloznim izjavama..pozdrav

Luna

22.09.2017 21:55

ne blati je on, ne bi on ni sada progovorio da se nije uplasio za sina, zasto se ovde niko ne zapita- a sta ako covek govori istinu? i sta je mogao da kaze ako je tacno da im je zapreceno da cute? jos im je verovatno i sugerisano sta da pricaju..zamislite kako je ovoj porodici ako je to sve istina..zena je zverski ubijena, kakvo blacenje, sta god da je bilo u njihovom braku, to je nebitno (mi smo svi idealni??), bitno je da se utvrdi istina, a ne da se muz unapred osudi! (i gde je njen mobilni?)

kaktus

23.09.2017 18:55

@Luna - Ne znaci da ga je varala, ali sta ako je tajkun poslao nekoga da Jelenu osakate.Zoran ne sme da zucne jer se boji. Kriminolog rece snazan i jak muskarac.... Ona je Zorana mogla da nosi u zubima....