Jelisaveta Karađorđević
Alo!/Masanori Jošida
Jelisaveta Karađorđević

Alo!/Masanori Jošida

Jelisaveta Karađorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Katarina i dalje vodi bitku da izbavi ćerku Indiju iz kandži seks kulta, a sada se njim se desila nova drama. Naime, sin njenog bivšeg supruga Kasper Van Dien mlađi (16) skinut je sa vešala i lekari se bore za njegov život.

Dečak, koga je Katarina Oksenberg gledala kao svoje dete dok je bila u braku sa njegovim ocem, pokušao je samoubistvo vešanjem u psihijatrijskoj bolnici.

On je pao u komu, a Keri Mičam, majka dečaka, i unuka američkog glumca Roberta Mičama, objavila je na društvenim mrežama da sumnja da će se njen sin Kasper izvući, javili su svetski mediji.

- Moj sin se obesio. Ne reaguje i ne diše dobro. Ne znamo da li će preživeti - rekla je.

Kako kaže neimenovani izvor on je bio očajan jer ga je nedavno ostavila devojka, i zbog loših odnosa sa ocem od kog se udaljio. Doskorašnji suprug Katarine Oksenberg, glumac Kasper Van Dien, bio je oženjen dečakovom majkom četiri godine tokom devedesetih, i imaju dvoje dece Boa i Karolinu. Izvori magazina navode da se dečak borio sa psihičkim poremećajima poslednjih meseci.

Samoubistva vešanjem poznatih ličnosti poslednjih meseci punili su novinske stupce i sajtove. Poslednji je slučaj kuvara-reportera Entonija Bordejna (61), koji se na isti način ubio. Kao i Van Dien, Bordejn se borio sa zavisnošću od droge u prošlosti, kao i sa napadima depresije.