POLICIJA DOŠLA DO KLJUČNIH SAZNANJA Motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu je OSVETA?! Jedan detalj sve otkrio!

Policija i dalje traga za četvorostrukim ubicama iz Jabukovca, a motiv zločina ni sedam dana kasnije nije poznat.

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

* Policija i dalje traga za četvorostrukim ubicama iz Jabukovca

* Mogući motiv je osveta

* U žrtve je pucano iz dva pištolja

Raja Kazimirović (72), koji je prošle nedelje ubijen u Jabukovcu kada su nepoznati egzekutori usmrtili i njegovu majku, sestru i sestričinu, već duže vreme nije podizao novac iz banke, što ukazuje da motiv likvidacije možda nije novac, kako se u početku verovalo.

- Kazimirović je važio za imućnog čoveka u selu. Imao je stoku i dobro zarađivao. Istraga je, međutim, pokazala da već duže vreme nije podizao novac iz banke, što ukazuje da su živeli od para koje su imali u kući. Ako su trošili novac iz kuće, pitanje je da li su kod sebe imali toliko para da neko krene u krvavi pohod i zbog "sitnog novca" ubije četvoro. Celu porodicu! A takva ubistva ukazuju na lični motiv, osvetu - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

DEVOJČICA IZ ZRENJANINA IZNELA STRAVIČNE DETALJE ZLOSTAVLJANJA Očuh je dodirivao po polnom organu, terao da polomi ikonu i ubije sestru?! Pre 25 godina SILOVAO ROĐENU MAJKU?!

ISPOVEST MUŽA PREMINULE PORODILJE IZ ALEKSINCA "Odveli smo te na porođaj, a zbog doktora te vraćam u SANDUKU": Danijela (31) rodila zdravu bebu, a onda je sve krenulo po zlu!

Tela žrtava, Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene kćerke Dragane Jozeljić (53) nađena su u petak pre podne na imanju Kazimirovića, na samom kraju Jabukovca. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, ubijeni su najmanje dan pre nego što je prijatelj Dragiša Danilović iz susednog sela Vratna našao leševe.

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Istražitelji su pokušali da rekonstruišu krvavi pohod za sada nepoznatih egzekutora, kojih je, kako se sumnja, bilo bar dvoje.

PRONAĐEN LEŠ ŽENE ZA KOJOM JE TRAGALA SRBIJA Branka (48) otišla biciklom do prodavnice, a sada je porodica primila jezive vesti!

Pretpostavka je da su prvo ubijene žene. Naime, ispred kuće, u blizini stepeništa, nađeno je telo Ljubinke Oprikić, kojoj je pucano u usta. Ispred trema nađena su tela Dragice Kazimirović i njene unuke Dragane Jozeljić.

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Iako za sada nema potvrde, pretpostavlja se da u to vreme Raja Kazimirović na traktoru vraćao sa njive. Veruje se da je jedini muški član porodice video ubice i da je pokušao da okrene traktor i pobegne, ali da ga je jedan egzekutor sustigao i ispalio mu četiri hica u stomak i grudi, a zatim ga je "overio" još jednim metkom u glavu.

NOVA NESREĆA SRBA U INOSTRANSTVU! Automobil naleteo na dvojicu dečaka (10) i muškarca (47)! Vozilom upravljao dvadesetogodišnjak

U žrtve je pucano iz dva pištolja. Iako je ispaljeno desetak metaka, nisu nađene čaure, egzekutori su ih pokupili.

Srbiju će zadesiti stravično nevreme, stanovnici OVIH KRAJEVA prvi na udaru!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 11:35 Kako se navodi, oblačnost koja će pre podne i sredinom dana na severu i severozapadu Srbije uslovljavati lokalno obilne pljuskove sa količinom padavina većom od 20 milimetara za tri sata. Kisa, Foto: Alo!

Sin organizuje sahranu

Po saznanju o ubistvu familije, Rajin sin Nenad doputovao je iz Austrije. Dao je izjavu policiji i lokalnog sveštenika Vlajka Bankovića zamolio da obavesti rođake o sahrani.

UKLETO MESTO U BORČI: MARJANOVIĆ IZBO MLADIĆA NA ULICI I OSTAVIO GA DA ISKRVARI Krvava tuča izbila nedaleko od kuće ubijene pevačice

- Nenad se zbog obaveza vratio u Austriju i doći će opet u četvrtak, kad će Raja i Dragica biti sahranjeni. Za sada ne znam da li će ovde u selu biti pokopane i Rajina sestra i njena ćerka - kaže sveštenik Banković.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi