Srđan Aćimović
Alo!
Srđan Aćimović

Alo!

Srđan Aćimović, Foto: Alo!

Užas kod Smedereva! Dragoljub T. (69) iz Vranova uhapšen je zbog sumnje da je u utorak hicima iz pištolja usmrtio Srđana Aćimovića (45), supruga svoje bratanice Milene. Do tragedije je došlo kada se Srđan pojavio kod Dragoljuba i mrtav pijan se u dvorištu skinuo go, zahtevajući da vidi suprugu koja ga je ostavila zbog nasilja!

Milena sa decom

Alo!

Milena sa decom, Foto: Alo!

Srđan je, naime, u utorak oko 16 sati došao do Dragoljubove kuće i zatražio da vidi Milenu, koja je kod strica i brata potražila utočište jer je, navodno, godinama trpela Srđanovo nasilje.

Pročitajte još:

- Tog kobnog dana Milena je napustila supruga, koji ju je inače godinama tukao i maltretirao. Otišla je kod brata i strica Dragoljuba u kuću da bi je oni zaštitili. Ubrzo je Srđan došao mrtav pijan u njihovo dvorište i počeo da pravi haos! - priča jedan od Dragoljubovih komšija.

On kaže da je Srđan počeo da provocira prisutne i da se svađa.

- Dragoljub i sin su pokušavali da ga smire, ali nisu uspeli. Tu je bilo i troje dece, a okidač je bio kada se Srđan skinuo potpuno go, i to pred njima i decom. Stric je ušao unutra, uzeo pištolj i ispalio tri hica u njega - kaže komšija.

Dvorište Dragoljuba T.

Alo!

Dvorište Dragoljuba T., Foto: Alo!

Dragoljub je potom seo na travnjak i mirno sačekao policiju koja ga je uhapsila.

Komšije kažu da Dragoljuba ne osuđuju zbog onoga što je učinio i dodaju da je Srđan stalno pravio probleme.

- Grehota je reći, ali oslobodili smo ga se! Svi su na strani Dragoljuba jer je Srđan maltretirao sve žive oko sebe. Čak i majku i oca! Ništa nije radio, ničim se nije bavio, besposličar, izdržavali su ga roditelji devizni penzioneri. Dugo su bili u inostranstvu i imaju dobre penzije. Pre tri godine je motornom testerom napao rođenog oca, a čovek se od stresa šlogirao i ostao nepokretan - tvrdi naš sagovornik.

Kako saznajemo, Srđanu je ovo drugi brak, a iz zajednice s Milenom ima dvojicu malih sinova.

Srđan Aćimović

Alo!

Srđan Aćimović, Foto: Alo!

- Iz prvog braka ima sina, koji ga se odrekao i uzeo majčino prezime. Srđan je bio strašno problematičan, celo selo je strepelo od njega.Bio je i 13 meseci u zatvoru zbog raznih krivičnih dela, što saobraćajnih prekršaja i divljanja, što nasilja i agresivnog ponašanja. Odande je izašao je pre dve-tri godine. Milenu je redovno tukao i iživljavao se nad njom, pa je morala da pobegne, kako bi se spasla - kaže jedan od porodičnih prijatelja, koji je želeo da ostane anoniman.

Milena

Alo!

Milena, Foto: Alo!

Uhapšeni Dragoljub T. je, kako saznajemo, saslušan tokom jučerašnjeg dana, nakon čega mu je određen pritvor. 

Sprečeno drugo krvoproliće!

J. V. iz Šašinca kod Sremske Mitrovice uhapšen je pre tri dana, dok je sa sve lovačkom puškom krenuo u poteru za suprugom, koja je tog dana pobegla od njega zbog njegovog nasilničkog ponašanja.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!