HTEO DA UBIJE NEROĐENO DETE! Ljubavnica mu javila da je trudna, a od straha da ne sazna njegova devojka udarao je čekićem i elektro-šokerom!

Srbin (34) koji živi i radi u Švajcarskoj pokušao je da gumenim čekićem i elektro-šokovima izazove pobačaj kod trudne ljubavnice jer je strahovao da će njegova buduća supruga saznati da duži niz godina održava vezu koja se bazira na seksualnom odnosu sa drugom ženom.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

* Brutalan zločin dogodio se novembra 2016. godine u ranim jutarnjim satima

* Nesrećnica je nekako uspela da se otrgne od pomahnitalog Srbina i pobegne kod komšinice

* Utvrđeno je da trudnica ima prelom rebra, brojne hematome na telu i povredu materice.

Sada mu preti četvorogodišnja robija i zabrana ulaska u Švajcarsku u trajanju od 12 godina, koliko je tražilo tamošnje tužilaštvo.

UŽASNA TRAGEDIJA! Apatin zavijen u crno, beba iz Sonte umrla dok je pila mleko!

Brutalan zločin dogodio se novembra 2016. godine u ranim jutarnjim satima. Ljubavnica koja sa kojom je održavao seksualnu vezu od 2009. godine, poslala mu je tog jutra SMS poruku da je trudna. U to vreme, on je uveliko planirao venčanje sa drugom, zvaničnom devojkom.

Strahujući da će mu trudna ljubavnica uništiti planove o srećnom braku koji je predstojao, besan je otišao u njen stan i sa sobom je poneo gumeni čekić. Kasnije na sudu se branio da ga je sa sobom imao jer je plašio pasa. Međutim, povrede koje je trudnica zadobila u njihovom sukobu govore drugačije.

 

Švajcarski i nemački mediji su preneli da je njihova svađa kulminirala do te mere da je trudnicu u poodmakloj trudnoći krvnički premlatio gumenim čekićem, a povrede koje je imala na stomaku govore u prilog sumnji da je želeo da izazove pobačaj, kako njegova buduća supruga ne bi saznala ništa o vezi koju je paralelno vodio.

Pojedini švajcarski mediji, poput portala Radio Sanšajn, preneli su da je u svojoj sumanutoj nameri da ubije nerođeno dete koristio i neku vrstu elektro-šokera.

ĐILAS PORUČIO BASTAĆU "Kretenu jedan, ko te učio da se tako švercuje lova?"

Nesrećnica je nekako uspela da se otrgne od pomahnitalog Srbina i pobegne kod komšinice koja ju je odmah odvezla u bolnicu. Utvrđeno je da ima prelom rebra, brojne hematome na telu i povredu materice.

Potpuno drugačiju priču ispričao je Srbin kada se suočio sa sudom u Lucernu. Kazao je da je sa sobom poneo čekić kako bi se odbranio od pasa, priznao je da ju je njime dva puta udario trudnicu ali je tvrdio da mu namera nije bila da izazove prekid trudnoće. Takođe je kazao da mu je drago štu su ljubavnica i dete danas živi i zdravi i da bi voleo da dobije priliku i pokaže da može da bude dobar otac tog deteta.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi