Hitna pomoć noć
Profimedia
Hitna pomoć noć

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Stariji muškarac (70) zadobio je teške povrede noge u udesu, koji se dogodio u 05.30 časova na Avalskom putu, i prevezen je u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica". 

U saobraćajnoj nesreći na uglu Borske i Baštovanske ulice u 23.39 časova povređen je muškarac (29), ali je odbio transport, te je zbrinut na licu mesta.

Još jedan muškarac (25) povređen je u 22.27 časova u udesu na Zrenjaninskom putu, i prebačen je u Ugrentni centar.

Jedan dečak (12) povređen je u svojstvu pešaka u ulici Franca Jankea na Mirijevu sinoć u 19.08 časova, ali nije reč o teškim povredama.

Dečak, koji je povredio nogu, prevezen je u Institutu za majku i dete.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 103 puta, od kojih 17 na javnom mestu.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo osam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila sa težim povredama, a Hitna pomoć je intervenisala 143 puta, od kojih 44 na javnom mestu, dodala je Macura.

Komentari (1)

Komsija

26.01.2018 19:47

Kako gospodja Macura moze da izjavi da dete ima lakse povrede,kad to nije tacno.Dete je dozivelo prelom noge na vise mesta,otok i izvrnuto stopalo na licu mesta.Opersano je odmah na institutu.Kako to moze biti laksa povreda a dete zavrsi na operaciji.Jos da napomenem da hitnu pomoc niko nije mogao da dobije,jer je stalno zauzeto.Policija je pozvala,i dosli su posle 40 min. od nesrece.