Ivana Slavković alijas Čeri Kis
Printscreen Youtube
Ivana Slavković Čeri Kis
Čeri Kis, Foto: Youtube printscreen


S. R. kaže da je Ivanu izvukao iz pakla porno industrije i da ju je savetovao da učini nešto od svog života i da upiše fakultet. On kaže da se na kraju ispostavilo da je Ivana "običan manipulator" i da mu je mesecima na prevaru uzimala novac.

- Ja sam plaćao jer mi je bila draga. I njenu porodicu u Nišu sam finansirao. Poslao sam im toliko novca da to može da se meri milionima


dinara, kaže za "Informer" S. R.

On kaže da to Ivani nije bilo dosta pa je izmislila i otmicu da bi mu uzela još novca.

- Njen prijatelj iz Beograda mi je poslao njenu sliku gde je kobajagi vezana i telefonom mi je rekao da će ubiti i nju i njenu porodicu ako im ne dam pare. Sve sam prijavio policiji, dodaje S. R.

On kaže da se Ivanin navodni otmičar predstavio kao Nikolaj, ruski mafijaš, i da mu je tražio 100.000 evra u kešu da oslobodi Ivanu.

- Rekao mi je telefonom na lošem engleskom da će je ubiti ako mu ne platim. U prvi mah sam pristao ali sam ga na kraju ipak prijavio policiji. U međuvremenu i Ivanine sestra i majka su se uključile u prevaru. pisali su mi u porukama da im trebaju pare da podmite policiju kao bi tobož našli Ivanu, pa su mi tražili još para za neke "opasne" momke koji bi im pomogli da je nađu, rekao je S. R.

 

 

Komentari (1)

duduludu

30.07.2015 11:25

Sta radi ova juzna pruga,da li je ovo moguce koliko su pokvareni odvratni!!!