Saobraćajna nesreća
RAS
Saobraćajna nesreća

RAS

Zastava uništena, Foto: RAS

Četvorica momaka u "zastavi 101" izlazili su sa benzinske pumpe kada je na njih velikom brzinom naleteo automobil marke "bmw"koji je vozilo bukvalno rastavio na pola.

 

Vozač "zastave 101", zadobio je teže telesne povrede i prebačen je u bolnicu, a pukom srećom, svi ostali učesnici nezgode prošli su sa lakim telesnim povredama.

Saobraćajna nesreća

RAS

Delovi na sve strane, Foto: RAS

U "bmw" - u je bilo troje ljudi, a kako nezvanično saznajemo iz policije vozač je bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je zadržan na trežnjenju u policijskoj stanici. Zbog povreda i prebacivanja u bolnicu, još se ne zna da li je vozač "zastave 101" bio u alkoholisanom stanju, što će se utvrditi analizom krvi.

Na snimku za rubrike „verovali ili ne“ jasno se vidi da "zastava 101" izlazi sa pumpe dok su zadnja leva vrata još otvorena. Usporili su na znak „stop“, ali izgleda se nisu potpuno zaustavili i u sledećoj sekundi posle silovitog udarca, od vozila ostaje samo zgužvan lim. No, iz tog krša, posle par sekundi, sva četvorica momaka izlaze kao da im nije ništa.

Komentari (3)

ceculi

02.05.2017 15:46

Dragi Bog ih sačuvao.

Kolporter

02.05.2017 20:11

Jasno se vidi na snimku da se svetla od bmw-a ne vide. Mrak je,kec se kratko zaustavlja na uključenju sa pumpe,kreće i onda udarac,zatim se vide varnice od delova metala. Bmw je išao velikom brzinom verovatno bez uključenih farova,prilog tome dodaje da je bio mortus pijan i odveden je na trežnjenje. Toliko.

Cika Velja

02.05.2017 20:20

Epa ovo je Srpska kultura vozaca u praksi. Vozac"zastave"se nije zaustavio na znak STOP plus nije sacekao ni putnika sa zadnjeg sedista da zatvori vrata.Vozac bmw-a vozi daleko preko ogranicenja a onaj treci sto vozi iz suprotnog pravca ni ne pomislja da se zaustavi da proveri dal ima povredjenih,pozove hitnu,policiju..