JOVAN IZ ZRENJANINA ŠOKIRAO SRBIJU U podne smo se venčali, a onda je ona izašla sa svadbe... Pošao sam da je tražim, prišao kolima i onda neverica!

Jovan S. iz Zrenjanina hteo je da se razvede samo nekoliko sati nakon venčanja!

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
 Foto: Shutterstock, ilustracija

"Upoznao sam Sanelu kad sam imao 30 godina, ona je imala 25. Završio sam bogosloviju i, bože zdravlja, trebalo je da postanem pop. Kako život nalaže, bilo je vreme i za svadbu. Poznavali smo se možda godinu dana, za to vreme nismo živeli zajedno, a bili smo ok. Ona je tako bila malo koketa, ali meni je to prijalo, flertovala je sa mnom i sa svima, ali imao sam utisak da će se sve promeniti onog momenta kad se venčamo. Delovala mi je kao da joj nedostaje taj porodični mir da oseti", objašnjava Jovan.

 

 

Naravno, organizovali su i svadbu.

"Sazvali smo rodbinu svu, njene rođake, moje. Imali smo mali incident pre venčanja, ali sve je to brzo prošlo. Ona se nešto bunila oko toga što uopšte pravimo svadbu, potpuno sumanuto, već je sve bilo ugovoreno. I ona je na sve pristala od starta. Šta je htela, ne znam. Da li me je volela, ne znam. Beba je bila na putu, a svadba se zalaufala. U podne smo rekli da, imali smo i divno venčanje u crkvi. Uz božju pomoć, vreme nas je poslužilo, stvarno je sve bilo kako Bog nalaže", priča Jovan svoju ljubavnu priču.

Međutim, ubrzo je shvatio da nije sve kako treba.

"Kako se narod opijao i veselio, tako je i ona nestala. Krenuo sam da je tražim zbog torte, nije je bilo. Pomislio sam da se fotografiše s nekim. Međutim, ništa. U WC-u - nije. Pitam kumu gde nestade, ona zbunjena, kaže nema predstavu, tu je negde. Onda sam izašao ispred restorana. Nema je. Odem iza, tamo, otkud znam, možda puši krišom, jer joj branim zbog trudnoće. A tamo, u jednim jedinim kolima parkiranim sam video, onako do stakla, beli materijal kako se pomera. Prišao sam, a ona, ona.. Ona se ljubila sa svojim drugarom. Ne znam ga dobro, rekla je da treba da ga zovnemo na svadbu...", objašnjava Jovan.

"Prvo nisam verovao svojim očima. Približavao sam se da proverim da li dobro vidim. Vidim dobro, venčanica je to što se pomera. On me je prvi primetio. Skamenio se. I onda se ona okrenula. Gledala me, pa počela da plače. Ja sam samo stajao. Izašla je iz auta, pitao sam je šta to radi... a ona, ništa, ništa nije rekla, samo je ušla. Bilo je vreme za tortu, ušao sam, ali sam znao da treba da tražim razvod. Naša ćerkica danas ima 7 godina, moja žena joj puni glavu kako sam ja ovakav onakav. A prava istina je eto ta", završava svoju ispovest.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Windsor
  10/10/2018 - 05:23
  Ljudi, ova priča se vrti po novinama odavno. Samo promene grad. Inače, Sanela je često ime i kod Srba. FEJK - priča!
 • Korisnik: Čile
  08/10/2018 - 18:02
  Ispričati sopstvenu bruku posle 7-8 godina bila bi možda i hrabrost da je bilo šta drugo u pitanju, ali ispričati milionskoj javnosti da ti je žena na dan svadbe nabila rogove i da si ti preko toga prešao može samo neki veliki ŠONJA i kukavica koja greškom nosi pantalone. To potvrdjuje i činjenica da nisi uradio DNK i utvrdio dali je ta devojčica tvoja ćerka. Pretpostavljam da si ovo objavio da vidiš šta će drugi reći, pa evo, ja sam napisao šta mislim.
 • Korisnik: Vox
  08/10/2018 - 17:06
  Hm ..nisu zajedno živeli a beba bila na putu ..ako je on ,,čist,, tu se umešao drugar i to NIJE njegova ćerka
 • Korisnik: goran
  08/10/2018 - 14:03
  Pope nisi imao sreće
 • Korisnik: nedjo
  08/10/2018 - 13:58
  kakva domaćica,za svaku kuću
  • sHE @nedjo
   08/10/2018 - 18:41
   kakav mekusac i jos je vencao,nije ni cudo sto vas gaze ko prostirku,video da je koketa pa mu prijalo,kako birate ,tako vam se desi,a i neka...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi