Beograd, šetnja, građani
Tanjug
Beograd, šetnja, građani

Tanjug

Beograd, Foto: Tanjug

Prevara se dogodila pre dva dana u Ulici Dragoslava Srejovića.

Već nekoliko godina postoji problem sa prevaratnima, pre svega lažnim humanitarcima koji zarad lične koristi, najčešće zloupotrebljavaju lošu zdravstvenu i materijalnu situaciju drugih pojedinaca, najčešće dece.

Snažne reči odjekuju Crnom Gorom i raduju Srbe!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:33 - 21.09.2019. 18:41 Stižu zahtevi koji mu se neće dopasti! Milo Đukanović, Foto: AP Srbi u Crnoj gori ispostavili su Milu Đukanoviću i DPS jasne zahteve za izmene Ustava i izbornog zakona. Predlog dopuna su sačinile stranke koje uglavnom okupljaju Srbe NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI!

Slična situacija dogodila se pre dva dana kada su nepoznata lica u Ulici Dragoslava Srejovića u Mirijevu, u ime Udruženja građana Mirijevo, prikupljala donacije od vrata do vrata.

Pomenuto udruženje je na svojoj Fejsbuk stranici obavestilo sugrađane da njihovi članovi nikada na ovaj način ne prikupljaju sredstva i da se radi o prevari.

Pročitajte još:

Ove godine je zabeleženo nekoliko vrsta prevara širom Beograda. Najčešće su to pomenuti lažni humanitarci, a zatim lažni radnici "Parking servisa", prodavci razglednica, pa i lažni budistički monasi.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina