Imlek
Promo
Imlek

Promo

Imlek, Foto: Promo

Koliko puta ste pomislili da biste voleli da postoji mlečni proizvod na koji uvek možete da računate, u bilo koje doba dana i uz bilo koji obrok, kako za vas, tako i za vaše najbliže? Baš onaj proizvod koji će vam pružiti beskompromisan kvalitet i prepoznatljiv ukus. Moja Kravica je pažljivo osluškivala svoje verne potrošače, i kao uvek do sada, kreirala je proizvod baš po njihovoj želji. Moja Kravica mleko obogaćeno vitaminom D3.

Najkvalitetnije mleko sa domaćih farmi ovoga puta stiže na vašu trpezu sa dodatkom vitamina D3, koji obezbeđuje normalno funkcionisanje vašeg organizma i imunog sistema. Sa tradicijom dužom od 60 go-dina, Moja Kravica garantuje kvalitet proizvoda i ukus na koji ste navikli, i na kome su odrasle generacije, a koji vam sada pruža neophodnu dozu vitamina D3. Ovaj vitamin se često naziva i „sunčev vitamin“, jer ga koža proizvodi upijajući sunčeve zrake tokom letnjih meseci. Ali kako živimo na podneblju koje skoro polo-vinu godine sunce ne obasjava u dovoljnoj količini, Moja Kravica se pobrinula da sebi i svojim najdražima na pravi način pružite neophodnu dozu vitamina D3.

Dobro je poznato da je mleko namirnica izuzetno bogata kalcijumom i prirodno sadrži vitamin D. Međutim, dodavanjem vitamina D3 povećava se iskorišćenje prirodnog kalcijuma iz mleka, koji je posebno koristan za decu i starije osobe. Kod dece povoljno utiče na fizički rast i jačanje kostiju, dok kod ljudi starije životne dobi kalcijum doprinosi očuvanju strukture koštane mase i sprečava osteoporozu.

Nije li sjajno što svima omiljeno Moja Kravica mleko pored punog ukusa na kojem su odrasle generacije, sada pruža i benefite vašem organizmu? Uživajte u šolji Moja Kravica mleka obogaćenog vitaminom D3 i znajte da sebi i svojim najdražima činite dobro.