Kafić
Alo!/ Masanori Jošida
Kafić

Alo!/ Masanori Jošida

Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Naime, ona je mogla je da bira da li će da živi od nekih dvestotinak evra koliko njeni mogu da joj pošalju, ili će naći posao, pa se odlučila na ovu drugu opciju. Prema njenim rečima, nije se pokajala, ali je joj je gazda ponudio dodatnu “radnu obavezu”, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– U svakom lokalu u kojem sam do sad radila gazde su prosto nasrtale na mene i posao mi je zavisio od toga da li hoću da spavam sa njima – rekla je tada Sandra i dodala da je dugo odbijala ovakve neprimeren ponude, ali i da je zbog toga često ostajala bez posla.

– Kad sam došla na razgovor za ovaj posao, gazda mi je jasno stavio do znanja šta sve se od mene očekuje. Prvo sam bila šokirana, a onda shvatila da je tako možda i bolje. Znam na čemu sam. Dao mi je dva dana da razmislim i posle toga sam došla i pristala na uslove. Zašto da ne?

Mada njene prijateljice koje znaju čitavu priču baš i ne podržavaju takvu odluku, ona kaže da nema ni trunku griže savesti.

– Gazda je zgodan, mlad, ne maltretira me, nije čak ni nešto zahtevan… Jednom nedeljno odemo kod njega u stan, nije loš u seksu, a ponekad mi kupi i neki poklon. Plata mi je dobra i redovna, bude i nekog bakšiša, pa ne živim loše. Bolji posao za sada nemam. Kad završim faks, videćemo… – rekla je ona za kraj i dodala:

– Samo da mi otac ne sazna. Ubio bi me!

Komentari (1)

Ljuba

11.04.2021 15:09

Ovako i ona mala iz Keep Light