Ana Ličnik
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Poslednji put je viđena u javnom prevozu, a nakon izlaska iz autobusa broj 23 izgubio joj se svaki trag. Ivan Janjić, njen bivši partner, izjavio je da još nema nikakve informacije o Ani, te da ga neizvesnost ubija.

- Nemam šta novo da vam kažem, stojim pri svemu što sam rekao! Nemam nikakve informacije o Ani, samo želim da znam šta se sa njom dogodilo! Želim da ona bude pronađena i apelujem na sve ljude, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da mi se jave - rekao je Ivan za Blic.

On je ranije istakao da se sa Anom video desetak dana pre njenog nestanka kako bi rešili određene papirološke stvari. Popili su piće, kasnije razmenili nekoliko poruka, a ništa nije ukazivalo na to da se Ana ne oseća dobro ili da ima neki problem.

- Mi smo ostali u dobrim odnosima. Kada smo se videli bila je vesela, kao što je uvek i bila - rekao je tada Janjić.

Anine stvari, koje su ostale u autobusu, pronašao je izvesni Zlatko, koji ga je i kontaktirao.

- Kontaktirao me je izvesni Zlatko 24. marta i rekao mi da je pronašao Anine stvari. Tu je bila knjižica sa njenim dokumentima, lična karta, vozačka dozvola i telefon. Ja sam prihvatio te stvari, očekujući da će se Ana javiti na svoj telefon. Međutim, to se nije desilo. Znao sam šifru njenog telefona, skinuo sam je i počeo sam da zovem ljude iz njenog imenika. Međutim, niko mi nije dao informaciju gde bi ona mogla da bude. To mi je bilo sumnjivo. Dan posle sam otišao u policijsku stanicu; tamo su mi rekli da sačekam još par dana, možda se ona javi. Kako se nije javila, otišao sam da prijavim njen nestanak - ispričao je Janjić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading