danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Roditelji nestale devojčice Danke Ilić (2) nakon policijskog ispitavanja u PU Bor već nekoliko sati su u policijskoj stanici Bor, gde i dalje traje njihovo ispitivanje. Oni su tamo od ranih jutarnjih sati, dok im se pred kućom kopa. Ispred porodične kuće su jake policijske snage, UKP, Žandarmerija. 

Kako smo već pisali, policija proverava detalje iz privatnog života i kontakte članove porodice nestale Danke Ilić. Ne isključuju ni jednu mogućnost dok se sve detaljno ne ispita.

Ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala pre 47 sati u Banjskom polju kod Bora stigao je bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Traži se bilo kakav materijalni trag koji bi pomogao u pronalasku devojčice i otkrio sve okolnosti njenog nestanka. 

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2).

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora, apelujući da se ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Oglasila se i komšinica koja živi 100m od mesta nestanka male Danke! #serbia #bor #alodnevnenovine #srbija #dankailić #alo #alonovine #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading