Dušan Janković
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je kao svedok u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić (2) ispitan Dušan Janković, otac osumnjičenog Srđana Jankovića (50).

U prostorijama tužilaštva danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina i Dejana Dragijevića - kaže izvor Kurira.

Janković je, kao i Dragijevićeva majka Svetlana, privilegovan svedok i on može da odbije da svedoči u postupku protiv bliskog srodmnika, odnosno sina.

Srđan JAnković i Dejan Dragijević, da podsetimo, osumnjičeni su za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 20 dana, a nakon što budu ispitani svi svedoci, oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje.

svetlana dragijević

 

 

 

 

Radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading