danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Danka Ilić (2) je nestala u utorak u oko 13 sati dok se igrala sa svojim bratom i majkom. Nakon što joj se izgubio svaki trag, policija, Žandarmerija, pripadnici Gorske službe spasavanja, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci, organizovali su intenzivnu potragu kako bi pronašli malenu. Potraga je obuhvatila pretragu terena i okolnih područja u nadi da će pronaći bilo kakve tragove koji bi mogli pomoći u pronalaženju devojčice. Potraga na tom području je juče posle 27 sati potrage obustavljena, ali se dalja potraga za detetom nastavlja. 

Policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala. 

Kako prenosi Kurir, policija je saslušala sve koji mogu imati bilo kakva saznanja u ovom slučaju i nije pronađen još uvek nijedan dokaz. 

Ispred kuće gde je devojčica poslednji put viđena nalazi se policija, vatrogasci i dobrovljci. Ekipa te redakcije razgovarala je sa komšinicom kojoj je majka prvo rekla da je dete nestalo. Kako je navela, rekla je da je majka male Danke rekla da se sve desilo u dva minuta, i da joj je neverovatno da je tako nešto moglo da se desi. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading