danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Obilazili su svaki ćošak naselja, a po prvi put u Srbiji aktiviran je Amber alert, naziva "Pronađi me" kako bi devojčica što pre bila pronađena. Međutim, od nestale devojčice ni traga, ni glasa.

Prema rečima meštana svi su u šoku zbog misterioznog nestanka Danke Ilić. Mnogima se sada javlja sumnja da je mala Danka oteta, a posebno ih plaši činjenica da se, prema saopštenju MUP, devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

- Ovo je zaista strašno, toliko ljudi, policije, a od male Danke ni traga ni glasa. Sumnjamo da je oteta... - pričaju za "Blic" meštani Banjskog polja gde je juče u 13 sati nestala devojčica Danka Ilić (2).

Na terenu mogu se već čuti različite teorije koje meštani iznose među sobom, a kako većina kaže, "situacija je mnogo čudna".

Reporteri "Blica" nalaze se na licu mesta, a prema rečima meštana svi su u šoku zbog misterioznog nestanka Danke Ilić. Mnogima se sada javlja sumnja da je mala Danka oteta, a posebno ih plaši činjenica da se, prema saopštenju MUP, devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

- Najviše mi je žao devojčice. Svašta se sad priča po selu. Kažu i da je skoro prohodala... Ona je pravi mali anđeo, preslatka je - kaže jedan od komšija.

Prema njihovim rečima, u kući (pojati) u čijem dvorištu je bila Danka Ilić pre nestanka, majka je došla sa svojim ocem i decom da urade nešto oko bašte i izvede decu.

- Oni nisu tu ni spavali, niti boravili već u Brestovcu kod njenih roditelja - kaže komšija.

Prvi put aktiviran "Amber alert" u Srbiji

Podsećamo, zbog nestanka Danke Ilić (2) sinoć se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan "amber alert", zvaničnog naziva "Pronađi me", kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

Danka Ilić

Printscreen

 

- Danka Ilić, starosti 2 god. nestala oko 13:45h u Boru, smeđe kose, visina 85 cm, nosi maslinastu jaknu, ljubičaste pantalone - stigla je SMS poruka.

(Blic)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading