TURIZAM
Foto: Promo/Promo

U sredu 22. februara Turistička organizacija Srbije na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u hali 4 pod sloganom „SRBIJA. Doživi!“ predstaviće domaće turističke atrakcije - planine, banje, jezera, salaše…

U danima sajma je pravo vreme da započnete svoju avanturu u Srbiji, istražite prirodne lepote, hranu, pića, istoriju i kulturu i provedete se sjajno.  Ove godine Turistička organizacija Srbije  pripremila je broj aktivnosti za posetioce sajma.

TURIZAM

Promo

 

Posebno mesto štanda zauzima Fotografija za poneti „SRBIJA. Doživi!“ gde će, uz pomoć AI tehnologije „Photo Booth” gde se posetiocima nudi potpuno nov način doživljaja destinacije i primenu novih tehnologija u vizuelnoj prezentaciji. Učiniće da svi mi za trenutak otputujemo u najlepše delove Srbije.

Pored aktivnog odmora, prirodnih lepota, gradova puni energije, TOS će istaći bogatstvo različitosti kroz promociju nove brošure pod nazivom „Uporišta duhovnosti“.

Celokupan program Turističke organizacije Srbije obogatiće folklorni ansambl KUD „ Spasovdanski vez“. Srpskom tradicionalnom nošnjom i plesom uveličaće sajamsku atmosferu i predstaviti srpsku kulturu pred inostranim i domaćim gostima.

TURIZAM

Promo

 

Inače, od 22. do 25. februara 2024. u Beogradu se održava Međunarodni sajam turizma, pod sloganom „AVANTURA POČINJE OVDE!“ . Ovo je najveći sajam turizma u jugoistočnoj Evropi, a možemo očekivati izlagače iz Srbije i regiona.

Bilo da volite da putujete samostalno ili preko agencija ovde ćete imati priliku da se upoznate sa ponudom različitih država i regija, vidite hotelsku i banjsku ponudu, ali i ponudu turističkih agencija i turističkih organizacija. Na sajmu su česti popusti i odlična prilika da rezervišete neki hotel, uplatite letovanje ili neki drugi odmor i putovanje.

TURIZAM

Promo

 

Popusti do 50% na razne aranžmane mogu taman biti prilika da isplanirate neko naredno putovanje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading