Slagalica
Foto: Alo/Printscreen

 Dva velika takmičara borila su se za pobedu po svaku cenu, a rezultati su bili neverovatni, prenosi RTS.

Na plavoj poziciji pronašao se Vladimir Krnača (56) iz Bačkog Petrovca kog ljubitelji kvizova znaju kao skromnog čoveka. Vladimir, koji je inače po zanimanju građevinar i koji ima četvoro dece, već se piše puta pojavljivao u "Slagalici" i svaki put je postigao fantastične rezultate, te je čak dve godine za redom odneo pobede u pomenutom kvizu.

Ipak, na crvenoj poziciji našao mu se ravnopravan suparnik. Žarko Stefanović koji je i sam više puta odneo popedu u "Slagalici", pa je čak bio i pobednik "Super finala" 2017. godine, sada je tragač u "Poteri", a sve svoje znanje pokazao je večeras u pokušaju da pobedi protivnika.

 

 

 

Slagalica

Printscreen

 

 

 

 

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje. On je odneo sve poene na slovima, a pobedio je i u prvom delu igre "moj broj", te je u jednom trenutku imao 25 poena dok Žarko nije imao nijedan.

Kako su odmicale igre Žarko se približavao protivniku, da bi kod "Ko zna zna" preuzeo vođstvo i napravio značajnu razliku.

Slagalica

Printscreen

 

 

 

Tragaču, koji je u početku bio malo neraspoložen, popravilo se raspoloženje, a igranje je završio sa čak 58 poena razlike, što znači da nas sutra uveče očekuje još jedno napeto veče u kvizu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading