Par
Foto: Shutterstock

Momak iz Srbije pokrenuo je lavinu komentara na Reditu, kada je objasnio da jedini problem koji ima sa devojkom sa kojom je trenutno u vezi jeste njeno "tajno" čuvanje svih poklona koje je nekada dobila od bivših momaka. Iako mu je donekle normalno što ih čuva, ono što mu je zasmetalo jeste da mu je to prećutala.

Da li treba čuvati poklone bivših dok ste u vezi?

Imam polemiku sa devojkom jer je sačuvala poklone od bivših momaka a prećutala mi to za godinu dana veze sad ne znam kako da reagujem zato molim za mišljenje", napisao je on u svojoj objavi.

"Čudno je ako se čuvaju slike"

Ovakve teme uglavnom sa sobom nose veliki broj komentara, iskrenih, duhovitih, zanimljivih... Tako je bilo i ovog puta.

"Zavisi šta je, ako je u pitanju dobar auto na primer ja tu ništa ne bih dirao", "Ja poklone od bivših stavim u kutiju neku i samo sklonim negde u kući. Osim ako to nešto mogu da iskoristim, tipa parfeme potrošim, odeću/nakit ostavim dok god mi se nosi. Poklon je poklon i to je njeno, nebitno ko šta kako ga joj je poklonio. Mislim da nema potrebe da ljubomorišeš oko plišane igračke, lančića i tako tih sitnica. Jedino bi mi bilo čudno da i dalje ima slike sa bivšim", pisali su mu u komentarima.

Na ovaj komentar javio se i sam autor objave te objasnio da je problem u tome što je o tim poklonima prećutala.

"Sve mi je to u redu, nije mi to problem nego kada sam pitao ono iz sprdnje na početku veze da li su ti ostale neki pokloni od bivših i tako to, ona je rekla 'nemam ti ja to'. Da bi mi posle godinu dana rekla 'pa šta i ja imam poklone od svih bivših i nikom ništa'. Nekako mi je više stvar iskrenosti nego poklona. Sitna je laž u pitanju ali od tih sve počinje", izjadao se momak.

"Svi smo mi imali život i pre sadašnjeg momka"

Na njegovu objavu javila se jedna gospođa, te napisala:

"Ja zaista to ne vidim kao problem, upravo jedem iz tanjira bivše žene mog muža. Na stalaži mi stoji slika sa psom koju mi je poklonio bivši momak sa sve posvetom. Svi smo mi imali život pre nego sto smo našli sadašnjeg partnera, malo mi je zatucano da se pravimo da taj život nije postojao. Osim ako bivši nije neki serijski ubica, ne vidim šta je problem", objasnila je ona.

Ipak, bilo je onih koji te stvari bacaju.

"Ja realno volim da bacam stvari pa mi te poklone bilo još draže da bacam. Nešto sam i sačuvao ali ono meni je to sve okej. Mislim ja to posmatram materijalistički a ne sentimentalno. Ma opusti se samo", "Ako su stvari korisne, mislim da je to OK da zadrži. Ako nisu, ne bih baš insistirao da baci ali razumem zabrinutost", glasili su još neki komentari ispod ove objave.

 

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM OTVARANJU PROKOPA ZA ALO! Verujem da ćemo sa komšijama iz Bugarske sve rešiti! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #fyp #prokop #viral #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading